Štolcermanim šonedēļ Moncā cīņa par "Euro 4" debitantu čempiontituluMotoru sports
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Štolcermanim šonedēļ Moncā cīņa par "Euro 4" debitantu čempiontitulu

Monca gaida lielo finālu

Šonedēļ leģendārajā Moncas autosacīkšu trasē noslēgsies “Euro 4” čempionāta sezona, un fani ar nepacietību gaida, kad tiks noskaidrots jaunais čempions. Šī ir izšķirošā nedēļa ne tikai sacensību organizatoriem, bet arī pieciem labākajiem čempionāta dalībniekiem, tostarp latviešu pilotam Tomass Štolcermanis no “Prema Racing” komandas.

Tomasa Štolcermanis startē ar cerībām

Tomass Štolcermanis, kas ir viens no izcilākajiem jaunajiem talantiem autosporta jomā, ir apņēmības pilns cīnīties par čempiontitulu. Viņa sniegums iepriekšējās sacensībās bija izcils, un, ņemot vērā Moncas trases specifiku, viņš ir gatavs vēl vienai izsistajiem priekšniekam.

Testi un treniņi Moncā

Ceturtdien tika aizvadīti testu braucieni, kuros Štolcermanis demonstrēja labu ātrumu un stabilitāti trasē. Piektdien sākās brīvie treniņbraucieni, kad pilots apguva jaunas trases nianses un centās optimizēt automobiļa iestatījumus. “Es jūtos labi un esmu gatavs cīņai. Monca ir unikāla trase, kas prasa maksimālu koncentrēšanos,” sacīja Štolcermanis.

Fanu atbalsts un cerības

Fanu atbalsts ir ļoti nozīmīgs Štolcermanim, un sociālajos tīklos viņš saņem daudz uzmundrinājumu no saviem atbalstītājiem Latvijā. “Esam lepni par Tomasa sasniegumiem un ceram uz viņa uzvaru,” teica kāds no viņa atbalstītājiem.

Priekšā ir izšķirošā cīņa

Lielā cīņa par “Euro 4” debitantu čempiontitulu notiks svētdien, kad tiks aizvadītas sacensības. Šolcermanim ir jāizdara viss iespējamais, lai izcīnītu uzvaru un paveiktu vēsturisku sasniegumu Latvijas autosportā. Sarunā ar žurnālistiem viņš apliecināja, ka ir sagatavojies un cer uz labiem panākumiem. Šis fināls solās būt aizraujošs, un visi līdzjutēji gaida, lai redzētu, vai Tomass Štolcermanis varēs pacelt čempionu kausu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas