«Tāds pretinieks ir kas iespaidīgs.» RFS futbolisti gatavojas spēlei Frankfurtē pret «Eintracht»
Sports
Foto un virsraksts: LSM
  • vakar 18:39
  • LSM
  • 5

«Tāds pretinieks ir kas iespaidīgs.» RFS futbolisti gatavojas spēlei Frankfurtē pret «Eintracht»

RFS sagaida izaicinājumu Frankfurtē

Latvijas čempionvienība FK RFS ceturtdien, 24. oktobrī, dosies uz Vāciju, lai aizvadītu trešo spēli UEFA Eiropas līgā pret pazīstamo un spēcīgo Frankfurtes «Eintracht» komandai. Šī spēle solās būt liels pārbaudījums ne tikai futbolistiem, bet arī treneru kūrētajai stratēģijai.

RFS spēlētāju sagatavošanās

RFS spēlētāji skaidro, ka komanda ir apņēmusies dot visu no sevis laukumā, ņemot vērā, ka pretinieks ir augsta līmeņa komanda. «Tāds pretinieks ir kas iespaidīgs,» norāda viens no RFS futbolistiem, piebilstot, ka viņi ir gatavi cīnīties un gūt sezonas svarīgākās uzvaras.

Trenera vīzija pirms spēles

Komandas galvenais treneris uzsver, ka Frankfurtes «Eintracht» ir ļoti labi organizēta komanda, kas zina, kā izmantot katru iespēju. «Mums ir jābūt koncentrētiem un jāspēj skaidri izpildīt spēles plānu,» viņš piebilst, uzsverot nepieciešamību neļaut pretiniekam dominēt.

Fanu atbalsts un noskaņojums

RFS fani paredz, ka komandas sniegums šajā mačā varētu būt izšķirošs. Spēle Frankfurtē piesaistīs ne tikai nelielu, bet aktīvu supporteru grupu, kas dos iekšējo motivāciju un enerģiju. Fani cer, ka komanda sniegs izcilu priekšnesumu un pacels Latvijas futbola godu.

Noslēgumā

RFS futbolistiem priekšā stāv viens no aizraujošākajiem mačiem šosezon, un komandas ambīcijas ir augstas. Neatkarīgi no rezultāta, viņi apzinās, ka šāda veida spēles veicina komandas attīstību un pieredzes uzkrāšanu, kas ir svarīgi nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas