• vakar 12:14
  • TV3
  • 105

"Terorizē sievietes un jaunas meitenes!" Jelgavnieces satrauc vīrietis, kurš agresīvā veidā vēlas iepazīties

Jelgavnieču bažas par agresīvu vīrieti

Kādas jelgavnieces, vēršoties pie portāla "tv3.lv", izteikušas bažas par abus vīrieti, kurš pēdējā laikā kļuvis par apgrūtinājumu pilsētas sievietēm. Pati sieviete pastāstījusi, ka viņai vairākkārt nācies sastapt spēcīgas miesasbūves vīrieti, kurš aktīvi meklē iepazīšanās iespējas, tomēr viņa pievērsusi uzmanību ne tikai vīrieša pieņemšanai, bet arī tam, kā viņš reaģē uz noraidījumu.

Agresīvas pieejas sekas

Saskarsmes situācijas ar šo vīrieti ir beigušās ne tikai ar nepatīkamām sarunām, bet arī ar apgrūtinošu sekotāju stāvokli. Pēc atraidījuma vīrietis kļūst agresīvi uzbāzīgs, tādējādi traucējot sieviešu ikdienu un radot nevajadzīgas bažas. Daudzas sievietes ir ziņojušas, ka, atstājot vietu, vīrietis seko līdz pat viņu namdurvīm, kas rada apdraudējuma sajūtu.

Sabiedrības reakcija un drošības jautājumi

Šādas situācijas ir radījušas sabiedrības interesi un satraukumu. Speciālisti brīdina par nepieciešamību runāt par sieviešu drošību pilsētā, jo šādas uzvedības gadījumi var radīt nopietnas sekas ne vien individuāli, bet arī sabiedrībā kopumā. Iedzīvotāji aicināti būt uzmanīgiem un ziņot par šādiem gadījumiem policijai, lai novērstu turpmākus uzbrukumus un vardarbību.

Pēdējie notikumi un turpmākie soļi

Sociālajos tīklos un vietējos forumos ir aktīvi diskusijas par šo tēmu, un daži pilsoņi izteikuši vēlmi rīkot sanāksmes, lai apspriestu drošības jautājumus un sniegtu atbalstu viena otrai. Svarīgi ir kopā strādāt, lai pilsēta kļūtu drošāka un pieņemšana attiecībās kļūtu normāla, nevis apgrūtinoša.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas