Trīs gardas un vienkāršas receptes, kā izmantot marinējumus svētku ēdienu gatavošanā
Svētku galds ar jaunu garšu pieredzi
Svētku laikā, kad ģimene un draugi pulcējas kopā, svarīgākais ir ne tikai kopā būšana, bet arī svētku galds, kas piepildīts ar iecienītiem un garšīgiem ēdieniem. Tajā pašā laikā ir lieliski izmēģināt jaunus kulināros piedzīvojumus. Saskaņā ar “Ķekava” veiktās aptaujas datiem, 60% iedzīvotāju plāno svētku maltītes gatavošanai atvēlēt ne vairāk kā trīs stundas. Tāpēc ir svarīgi atrast efektīvus un garšīgus risinājumus.Trīs vienkāršas receptes ar cāļa gaļas marinējumu
Lai atvieglotu svētku vakariņu gatavošanu, “Ķekava” sadarbībā ar blogeri Karlīnu Latsoni ir sagatavojusi trīs garšīgas un vienkāršas receptes, kurās izmantoti gatavie cāļa gaļas marinējumi. Šie marinējumi ne tikai ietaupīs jūsu laiku, bet arī piešķirs ēdieniem izsmalcinātu garšu.1. Marinēta cāļa fileja ar dārzeņiem
Šī recepte ir ātra un viegla! Marinētu cāļa fileju sagrieziet gabaliņos, apcepiet zeltaini brūnus, pievienojiet sezonālus dārzeņus un vēl dažus garšaugus pēc izvēles. Pasniedziet ar rīsiem vai kartupeļiem, un jūsu svētku galds būs pildīts ar krāsām un garšām.2. Cāļa gaļas salāti
Pagatavojiet svaigus salātus, izmantojot marinētu cāļa gaļu. Sagrieziet gaļu kubiņos un pievienojiet jaunus dārzeņus – tomātus, gurķus un salātu lapas. Apdariniet ar olīveļļu un citrona sulas maisījumu. Šie salāti ne tikai izskatīsies izsmalcināti, bet arī būs lieliska izvēle vieglam ēdienam.3. Cāļa kebabi uz grila
Baudiet svētku noskaņu ar grillētiem kebabiem! Marinētu cāļa gaļu uzlieciet uz koka iesmiem kopā ar papriku, sīpoliem un cukini. Grilējiet, līdz gaļa ir gatava, un pasniedziet ar jogurta mērci vai picu. Šī ir lieliska iespēja padarīt svētkus vēl īpašākus.Svinību prieks, nevis stress
Gatavojot šos vienkāršos un gardos ēdienus, jūs varat veltīt vairāk laika viesiem un mazāk laika stressot par maltītes sagatavošanu. Atcerieties, ka svētku laikā svarīgākais ir kopā būšana un mīlestība, kas ir ielietas katrā ēdienā. Izmantojot “Ķekava” marinējumus, jūs varat radīt īpašas un neaizmirstamas garšas jūsu svētku galdā!
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit