TV šova zvaignze - militārists Dāvids Krūmiņš - atklāj līdz šim publiski nezināmus faktus par seviSlavenības
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 17:30
  • NRA
  • 5

TV šova zvaignze - militārists Dāvids Krūmiņš - atklāj līdz šim publiski nezināmus faktus par sevi

Jauni tinte dēli – Dāvids Krūmiņš kļūs par tēvu

Nesen notikušajā TV šovā "Slavenības. Bez filtra" militārists Dāvids Krūmiņš un viņa mīļotā sieviete Arnita paziņoja par priecīgo ziņu – drīz viņi kļūs par vecākiem. Šis ir liels solis viņu dzīvē, kas ierakstīsies ne vien personīgajā, bet arī sabiedrības atmiņā.

Pavadonis sarunā ar Katrīni Vasiļevsku

Sarunā ar populāro žurnālisti Katrīnu Vasiļevsku Krūmiņš atklāja līdz šim neizpaustus faktus par sevi. Šī tikšanās sniedza skatītājiem unikālu ieskatu viņa dzīvē un personības dziļumos, kas ir krietni vairāk nekā tikai militārists – viņš dalījās ar savām cerībām un uztraukumiem tuvākajā nākotnē kā topošais tēvs.

Personiskā dzīve un gaidāmais bērns

Dāvids Krūmiņš iepazīstināja ar saviem uzskatiem par tēva lomu, kā arī ar niansēm, kas raksturo viņa un Arnotas attiecības. Viņu stāsts ir pierādījums tam, ka pat karavīriem ir jūtas un sapņi par ģimenes izveidi. Viņi pauda, cik ļoti gaida bērniņa piedzimšanu un kā vēlas radīt drošu un mīlestības pilnu vidi.

Jaunā lappuse Dāvida dzīvē

Kaut arī Dāvids Krūmiņš ir pazīstams kā militārists, šis jaunais posms viņa dzīvē pierāda, ka viņš ir ne tikai armijā kalpojošs vīrs, bet arī iejūtīgs partneris un topošie tēvs. Skatītāji tagad var gaidīt ne tikai viņa militārās prasmes demonstrēšanu, bet arī jaunu, emocionālu stāstu par ģimenes dzīvi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas