• 2024. gada 3. septembris 17:29
  • TV3
  • 6

Tveice turpinās: trešdien gaiss sakarsīs līdz pat +29 grādiem

Laika prognoze trešdienai

Trešdien Latvijā valdīs siltākas gaisa masas, un sinoptiķi prognozē, ka temperatūra varētu sasniegt pat +29 grādu atzīmi. Šis ir patīkams pārsteigums visiem saules mīļotājiem, jo lielākoties varēsim baudīt saulainu laiku.

Saulains laiks un augsta temperatūra

Lielākā daļa valsts teritorijas būs saulaina, kas veicinās gaisa temperatūras paaugstināšanos. Tas nozīmē, ka cilvēki varēs doties ārā, izbaudīt dabu un pavadīt laiku svaigā gaisā, tomēr būtu prātīgi rūpēties par sevi, aizsargājot ādu no saules stariem.

Ieteikumi karstajām dienām

Par spīti patīkamajai temperatūrai, ir svarīgi paturēt prātā dažus ieteikumus. Iedzīvotājiem ieteicams biežāk lietot ūdeni, īpaši aktīviem cilvēkiem, un plānot aktivitātes vēsākā dienas laikā. Arī aizsardzība pret sauli, piemēram, sauļošanās krēmi un cepures, būs noderīgi.

Nākotnes prognozes

Neraugoties uz to, ka šī nākamā diena sola patīkamu siltumu, ir vērts sekot līdzi turpmākajām laika prognozēm, jo garākā termiņā laika apstākļi var mainīties. Iedzīvotāji tiek aicināti būt informētiem par sinoptiķu sniegtajām prognozēm un plānot savas aktivitātes attiecīgi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas