Ukrainas prezidenta pastāvīgā pārstāve Krimā: Miers mums nozīmē atgūt visas okupētās teritorijas
Pasaulē
Foto un virsraksts: LSM
  • vakar 19:47
  • LSM
  • 4

Ukrainas prezidenta pastāvīgā pārstāve Krimā: Miers mums nozīmē atgūt visas okupētās teritorijas

Ukrainas prezidenta pārstāves vīzija par mieru

Ukrainas prezidenta pastāvīgā pārstāve Krimā Tamila Taševa uzsver, ka patiesais miers nozīmē atgūt visas okupētās teritorijas. Viņa norāda, ka šis mērķis ir svarīgs ne tikai Ukrainas cilvēkiem, bet arī visai starptautiskajai sabiedrībai. "Miers nav tikai burtiska dusēšana konflikta laikā; tas ir darbs pie mūsu zemei atgriešanas," viņa sacīja.

Krimas tatāru simbolika un cerības

Runājot par Krimas tatāru kultūru, Taševa izcēla bezdelīgu kā simbolu — mazs putniņš, kas vienmēr atgriežas mājās. "Šis simbols atspoguļo mūsu cerības un vēlmi atgriezties brīvā Krimā," viņa piebilda. Šis putniņš simbolizē neatlaidību un ticību nākotnei.

Dalība Krimas platformas samitā Rīgā

Tamila Taševa pašlaik piedalās Krimas platformas samitā, kas notiek Rīgā. Šis pasākums pulcē domubiedrus un sabiedrotos, lai kopā apspriestu stratēģijas un plānus Krimas atgūšanai. "Mēs neesam vieni, un šie samiti palīdz veidot starptautisko atbalstu mūsu cīņai," viņa norādīja.

Secinājums: ceļš uz brīvu Krimu

Ukrainas prezidenta pārstāves teiktais uzsver apņēmību un cerību atgūt Krimu. Miers, viņasprāt, nav tikai klusums, bet smags darbs, kas prasa gan personīgu, gan kolektīvu apņēmību. "Mēs ticam, ka kādu dienu Krima atgriezīsies pie mums — pie tās kultūras, identitātes un vēstures," noslēdza Taševa.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas