• 2024. gada 16. aprīlis 15:00
  • NRA
  • 8

Vairāk nekā 100 Latvijas jauniešiem ir iespēja saņemt bezmaksas Eiropas apceļošanas kartes

Vairāk nekā 100 Latvijas jauniešiem var saņemt bezmaksas Eiropas apceļošanas kartes

Pilngadību sasniegušie jaunieši Latvijā tagad var pieteikties Eiropas Savienības programmai "Erasmus+" iniciatīvai "DiscoverEU", lai saņemtu bezmaksas ceļošanas kartes Eiropas iepazīšanai. Šo iespēju sniedz Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA).

Jauniešiem tiek dota iespēja izbaudīt Eiropas kultūru un dažādību

Šī programma sniedz jauniešiem iespēju iepazīt Eiropas valstis, kultūru, vēsturi un tradīcijas, kā arī attīstīt savas personīgās un starpkultūru prasmes. Tas veicinās jauniešu izpratni par Eiropu un veicinās vienotību un sadarbību valstu starpā.

Eiropas ceļošanas kartes palīdzēs jauniešiem paplašināt savas skatījumus

Šī iespēja veicina jauniešu izglītību, attīstību un izaugsmi, piedāvājot iespēju apgūt jaunas prasmes, izbaudīt jaunas pieredzes un iegūt jaunas zināšanas. Tas veicinās jauniešu personības un karjeras attīstību, kā arī paplašinās viņu skatījumus uz pasauli.

Kā pieteikties un kādas ir prasības

Lai pieteiktos programmai "DiscoverEU", jauniešiem Latvijā jābūt vecumā starp 18 un 29 gadiem. Pieteikšanās periods tiek darīts zināms JSPA mājas lapā, kur var atrast visu nepieciešamo informāciju par pieteikšanās procedūru un prasībām. Tādējādi jauniešiem sniegtā iespēja ir lielisks veids, kā doties ceļojumā pa Eiropu un iepazīt dažādību, ko tā piedāvā.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas