Valdība atbalsta finansējuma pārdalīšanu 356 777 eiro apmērā, lai LKA varētu piedalīties izglītības kvalitātes uzlabošanas projektāIzglītība & Karjera
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 19:39
  • NRA
  • 5

Valdība atbalsta finansējuma pārdalīšanu 356 777 eiro apmērā, lai LKA varētu piedalīties izglītības kvalitātes uzlabošanas projektā

Valdības lēmums par finansējuma pārdalīšanu

Šodien, 2023. gada 17. oktobrī, Latvijas valdība ir pieņēmusi nozīmīgu lēmumu, atbalstot finansējuma pārdalīšanu 356 777 eiro apmērā. Šī iniciatīva ir paredzēta, lai nodrošinātu Latvijas Kultūras akadēmijas (LKA) dalību augstākās izglītības kvalitātes uzlabošanas projektā "ACE2-EU".

Projekta "ACE2-EU" mērķi

Projekts "ACE2-EU" ir vērsts uz augstākās izglītības kvalitātes pacelšanu, koncentrējoties uz starptautisko sadarbību un labāko praksi izglītības jomā. LKA dalība šajā projektā ir solis uz priekšu, lai sekmētu inovācijas un uzlabotu izglītības programmas, nodrošinot studentiem augstākas prasības un labākas iespējas.

Finansējuma ietekme uz LKA

Pārdalītais finansējums ļaus LKA īstenot dažādas iniciatīvas, kas vērstas uz mācību procesa modernizāciju un studentu pieredzes uzlabošanu. Šis solis ir īpaši nozīmīgs, ņemot vērā pašreizējās izglītības nozares izaicinājumus un vajadzību pēc jaunām pieejām, lai apmierinātu mūsdienu darba tirgus prasības.

Ko saka akadēmijas pārstāvji?

LKA pārstāvji uzsver, ka šī finansējuma piešķiršana ir ļoti nozīmīga un palīdzēs akadēmijai attīstīties un pilnveidot kvalitatīvu izglītību. "Mēs esam pateicīgi valdībai par atbalstu un iespēju būt daļai no šī svarīgā projekta. Mēs ceram, ka mūsu iniciatīvas dos iespēju mūsu studentiem iegūt labākas kvalitātes izglītību un konkurētspēju nākotnē," sacīja LKA rektors.

Secinājumi un nākotnes perspektīvas

Finansējuma pārdalīšana demonstrē valdības apņemšanos uzlabot augstākās izglītības kvalitāti Latvijā. LKA dalība projektā "ACE2-EU" ir solis pretī modernai un visaptverošai izglītības sistēmai, kas ne tikai atbildīs mūsdienu prasībām, bet arī veicinās Latvijas kultūras un izglītības izaugsmi Eiropas kontekstā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas