"VEF Rīga" aizbēg otrajā ceturtdaļā, Berkoldam karjeras rekords gūtajos punktosBasketbols — Latvijas-Igaunijas līga
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"VEF Rīga" aizbēg otrajā ceturtdaļā, Berkoldam karjeras rekords gūtajos punktos

VEF Rīga atkal mājās

Pirmo reizi šajā "Optibet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgas sezonā "VEF Rīga" aizvadīja mājas spēli savā ierastajā laukumā "Rimi" Olimpiskajā centrā. Šis notikums ir liels prieks rīdziniekiem, jo mājas atmosfēra vienmēr sniedz lielāku motivāciju un spēku.

Izšķirošā otrā ceturtdaļa

Rīdzinieki savā spēlē pret "Utilitas Rapla" demonstrēja izcilu sniegumu, veicot izšķirošo atrāvienu tieši otrās ceturtdaļas sākumā. Šīs ceturtdaļas laikā "VEF Rīga" spēja uzlabot savu rezultātu un nostiprināt pārsvaru, kas vēlāk ļāva viņiem noslēgt spēli ar iespaidīgu 84:62 uzvaru.

Berkolda karjeras rekords

Uz spēles laikā izcēlās arī VEF Rīga spēlētājs Berkolds, kurš uzstādīja savu karjeras rekordu gūto punktu skaitā. Šis sasniegums ne tikai pierāda viņa progresu, bet arī kļūst par svarīgu faktoru komandas panākumiem šajā sezonā.

Kopējie komandas panākumi

Spēle pret "Utilitas Rapla" rāda, ka "VEF Rīga" ir labi sagatavojusies šai sezonai un spēj uzvarēt arī svarīgās cīņās. Komanda demonstrē saliedētu sniegumu un nevainojamu komandas darbu, kas ir būtiski, lai turpinātu sekmīgu sezonu Latvijas - Igaunijas līgā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas