Video: Autovadītāja 2,5 promiļu reibumā "streipuļo" pa Daugavpils šosejuKriminālziņas/Ceļu reportieris
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 12. augusts 16:06
  • Delfi
  • 9

Video: Autovadītāja 2,5 promiļu reibumā "streipuļo" pa Daugavpils šoseju

Video skaties šeit

Incidenta apraksts

Sestdien, 10. augustā, ap pulksten 15, Daugavpils šosejā, netālu no Kokneses, notika satiksmes incidents, kurā iesaistīta kāda autovadītāja, kuras uzvedība lika aizdomāties par viņas dzērumu. Autovadītāja, braucot ar "Nissan" automašīnu, pēkšņi nobrauca no ceļa braucamās daļas un sabojāja sava auto priekšējo buferi.

Atrastais dzērumā

Interesanti, ka, neskatoties uz šādu bīstamu manevru, autovadītāja turpināja braukt tā, it kā nekas nebūtu noticis. Tas izraisīja bažas aizmugurē braucošajā automašīnā, kurā esošais vadītājs ātri saprata situācijas nopietnību. Viņš nekavējoties ziņoja policijai par incidentu un autovadītāja uzvedību.

Policijas iejaukšanās un pārbaude

Policija ātri reaģēja uz ziņojumu un devās uz notikuma vietu. Tika konstatēts, ka autovadītāja bija 2,5 promiļu reibumā. Tāds alkohola līmenis ir ļoti augsts un liecina par ļoti nopietnām sekām ne tikai autovadītāja pašas veselībai, bet arī citu uz ceļa esošo cilvēku drošībai.

Sabiedrības reakcija

Šis incidents radījis plašu rezonansi ne tikai reģionā, bet arī sociālajos tīklos. Daudzi satiksmes dalībnieki izsaka bažas par auto vadītāju atbildības trūkumu un alkohola lietošanas sekām, atgādinot par nepieciešamību rūpīgāk pievērsties drošībai uz ceļa. Sabiedrības locekļi nenogurstoši aicina apsvērt stingrākus sodus dzērumā braucošajiem autovadītājiem.

Kopsavilkums

Šis gadījums ir atgādinājums par to, cik svarīgi ir ievērot ceļu satiksmes noteikumus un būt atbildīgiem. Autovadīšana alkohola reibumā var izraisīt nopietnas sekas, un katram no mums ir jākļūst par daļu no risinājuma, nevis problēmas. Iestādes turpina strādāt, lai mazinātu dzērumā braucošo autovadītāju skaitu uz ceļiem, un sabiedrības iesaiste ir nozīmīga šajā cīņā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas