Video: Dziedātāja Šomase aicina izlases hokejistus praktizēt tehnisko elpošanu

Video skaties šeit

Latvijas hokeja izlase sagatavošanās procesā

Pirmdienas vakarā Latvijas hokeja izlase aizvadīja otro un noslēdzošo pārbaudes spēli, gatavojoties 2026. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram. Šis turnīrs, ko gaida daudzi hokeja fani, norisināsies Rīgā, un izlases sniegumam ir izšķiroša nozīme. Spēles laikā fani pulcējās tribīnēs, lai sniegtu atbalstu saviem mīļākajiem sportistiem.

līdzjutēju viedokļi par gatavību

Sportacentrs.com devās pie Latvijas izlases līdzjutējiem, lai noskaidrotu viņu viedokli par izlases gatavību gaidāmajam turnīram. Daudzi fani izteica optimismu par komandas iespēju gūt panākumus, uzsverot treniņu nozīmi un saliedētību. Fani pārrunāja arī spēlētāju sniegumu un viņu gatavību saskarties ar spēcīgiem konkurentiem.

Dziedātāja Liene Šomase aicina uz elpošanas tehniku

Starptautiski pazīstamā dziedātāja Liene Šomase, kura apmeklēja spēli kopā ar Latvijas izlases hokejista Dana Ločmeļa mammu, izteica interesantu ieteikumu hokejistiem. Viņa aicināja izlases spēlētājus praktizēt tehnisko elpošanu. Šis uzsvars uz elpošanas tehniku var būt noderīgs, jo augsta stresa situācijās hokejistiem ir jāspēj saglabāt koncentrāciju un kontroli pār sevi.

Noslēgums

Latvijas hokeja izlase gatavojas svarīgam turnīram, un līdzjutēju atbalsts ir nenovērtējams. Svētku atmosfērā fani un slavenības, piemēram, Liene Šomase, pievērš uzmanību ne tikai spēlei, bet arī tam, kā uzlabot komandas sniegumu. Arī elpošana, kā šķiet, kļūst par prioritāti, kas liecina par holistisku pieeju sporta veidam. Latvijas komanda, apvienojot spēku un tehniku, noteikti centīsies sniegt visu izsistību gaidāmajā kvalifikācijas turnīrā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas