Video: Girgensons izvicina dūres ar pretinieku no "Maple Leafs"Hokejs
Foto un virsraksts: Delfi

Video: Girgensons izvicina dūres ar pretinieku no "Maple Leafs"

Video skaties šeit

Girgensons cīņa uz laukuma

Latvijas hokeja uzbrucējs Zemgus Girgensons, kurš šobrīd pārstāv Tampabejas "Lightning" komandu, pirmdien piedzīvoja emocionālu mirkli, kad Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā devās pretī Toronto "Maple Leafs" spēlētājam. Šī izsistīšanās neapšaubāmi piesaistīja lielu skatītāju interesi, un fani sociālajos tīklos aktīvi dalījās ar video uzrunām no šī notikuma.

Spēles rezultāts un notikumu gaita

Malā no dramatiskā izsistīšanās, mačs beidzās ar Tampabejas "Lightning" komandas zaudējumu pret Toronto "Maple Leafs" ar rezultātu 2:5. Spēles laikā "Lightning" spēja iegūt tikai 1 vārtu guvumu pirmajā trešdaļā, bet otrajā trešdaļā viņi neizdevās gūt nevienus vārtus, kamēr pretinieki ieguva 4 vārtus. Trešajā trešdaļā "Lightning" tomēr guva vēl vienus vārtus, taču tas nepalīdzēja izglābt komandu no zaudējuma.

Mērķis un nākotnes cerības

Neskatoties uz zaudējumu, Girgensona aggressīvā spēle un cīņas sparu liecina par viņa apņemšanos un vēlmi cīnīties par savas komandas godu. “Lightning” komanda centīsies uzlabot rezultātus turpmākajos mačos un cer uz labvēlīgāku iznākumu. Girgensons, kā vienmēr, ir komandas spēlētājs, kurš būs gatavs ne tikai pacelties uz laukuma, bet arī apvienot komandu pārējās cīņās. Sekojiet līdzi Girgensona gaitām NHL un “Lightning” nākamajās spēlēs!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas