Video: Hokeja izlase līksmo: Kalvītim tiek Lāčplēša cepure, Balinskis prasa “bonusiņu”

Video skaties šeit

Latvijas hokeja izlases triumfs kvalifikācijas turnīrā

Pēc Latvijas hokeja izlases izcīnījuma 2026. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, valstsvienības ģērbtuvē valdīja neierobežota prieka un uzvaras sajūta. Hokejisti svinēja izcilo panākumu, ar 5:2 sakaujot savu galveno konkurentu Franciju, un tādējādi garantējot vietu Milānas olimpiskajās spēlēs. Šis brīdis noteikti paliks atmiņā ikvienam hokeja fanam un spēlētājam.

Kalvītim piestāv Lāčplēša cepure

Pēc nozīmīgā mača uzvaras, Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Kalvītis tika pacelts svinīgā un simboliskā vērtībā, saņemot Lāčplēša cepuri – simbolu, kas attēlo varonību un panākumus. Šis brīdis tika atzīmēts ar apsveikumiem un prieka pilnu atmosfēru, kas apliecināja, cik svarīgs ir šis sasniegums mūsu valstij un hokejam. Kalvīša vadībā izlase ir pierādījusi, ka ir spējīga cīnīties un gūt panākumus arī starptautiskā līmenī.

Balinskis par "bonusiņu"

Jautrību ģērbtuvē papildināja arī uzbrukuma līderis Jānis Balinskis, kurš pēc uzvarējot izteica vēlmi par “bonusiņu”, kas, protams, izsauca vēl lielāku smieklu un pozitīvu noskaņu starp komandas biedriem. Balinska izteikums liek saprast, ka, neskatoties uz sasniegumiem, hokejisti saglabā vieglu un draudzīgu attieksmi, kas veicina spēcīgu komandas garu.

Optimisms par nākotni

Euphorija un pozitīvās emocijas, kas valdīja ģērbtuvē, sniedz cerību, ka Latvijas hokeja izlase šajā sezonā turpinās veidot izcilu sniegumu. Hokeja sabiedrība ir pārliecināta, ka šis izcīnītais ceļazīme uz olimpiskajām spēlēm ir tikai sākums ilgstošām un panākumiem bagātām attiecībām olimpiskajā hokejā. Arī fani jau tagad gaida lieliskus sasniegumus no savas izlases, un atbalsts neapšaubāmi būs klātesošs katrā spēlē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas