Video: Izdotas Singapūras satīna un rolandu če dziesmas Riskēt mūzikas videoZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Video: Izdotas Singapūras satīna un rolandu če dziesmas Riskēt mūzikas video

Video skaties šeit

Jaunais mūzikas videoklips

Populārie pašmāju repa mākslinieki _Singapūras satīns_ un _rolands če_ ir nākuši klajā ar jaunu videoversiju savam kopīgi izdotajam singlam _Riskēt_. Šis mūzikas video solās būt patīkams pārsteigums ne tikai ikdienas klausītājiem, bet arī visiem, kas seko līdzi Latvijas mūzikas jauniem viļņiem.

Singls – daļa no jaunā albuma

Singls _Riskēt_ tiek iekļauts _Singapūras satīna_ jaunajā albumā _Super duper_, kas iznāca oktobra sākumā. Albums jau ieguvis lielu popularitāti un ir iepriecinājis fanus ar daudzveidīgu un dzīvīgu skanējumu.

Paredzamie koncerta notikumi

Albums _Super duper_ ir ne tikai muzikāls projekts, bet arī nepieciešamība sagatavoties gaidāmajiem lielkoncertiem. Pavasarī _Singapūras satīns_ plāno izpildīt savu jauno mūziku koncertzālē _Palladium_, un _Riskēt_ droši varētu kļūt par vienu no galvenajiem šoviem, piesaistot plašu auditoriju. Klausītāji jau gaida šos dzīvos sniegumus, un jaunais videoklips ir lieliska iespēja izjust atmosfēru, kas gaidāma koncertā.

Aicinājums klausīties un izbaudīt

Mūziķi aicina ikvienu iepazīties ar jauno videoklipu un dalīties savās domās. _Singapūras satīns_ un _rolands če_ cer, ka dziesma _Riskēt_ spēs iedvesmot un motivēt klausītājus izdzīvot savu dzīvi pilnīgāk, riskējot un izsasniedzot mērķus. Tāpēc krēslo mūziku, vēro video un gūsti iedvesmu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas