Video: Lapinskim gūtie vārti Šveicē, Rubinam rezultatīva piespēle Čehijā

Video skaties šeit

Lielais starts Šveicē: Oskars Lapinskis guļ vārtus

Latvijas hokeja uzbrucējs Oskars Lapinskis trešdien debitēja Šveices nacionālajā hokeja līgā (NL), kuros viņš guva savus pirmos vārtus sezonā. "Langnava Tigers" komandas spēles nagla bija viņa izpildījums pret "Bern" komandu, kas ir viena no spēcīgākajām līgā. Diemžēl šis panākums neizraisīja uzvaru, un "Tigers" bija spiesti samierināties ar 4:2 zaudējumu.

Pakāpieni uz panākumu

Lapinskis izcēlās ar kvalitatīvu uzbrukumu, kas liecina par viņa komandas sportista talantu. Spēles vidusdaļā viņš veiksmīgi izmantoja savas prasmes un precizitāti, lai iemestu vārtus "Bern" vārtos un samazinātu rezultāta starpību. Šis brīdis ne tikai sajūsmināja līdzjutējus, bet arī parādīja, ka Lapinskis ir gatavs uzņemties lielu lomu savā komandā.

Rubina sniegums Čehijā

Savukārt Čehijā Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Rubins arī izcēlās ar izcilu sniegumu, piedaloties rezultatīvā piespēlē, kas palīdzēja viņa komandai izcīnīt uzvaru. Rubina spēles radošums un precizitāte redzama katrā viņa piespēlē, kas nākusi par labu komandas panākumiem.

Kopēja tendence: Latvijas spēlētāji starptautiskajā arēnā

Abi šie notikumi apliecina Latvijas hokeja talantu pieaugumu un spēlētāju veiksmīgu pāreju uz starptautisko līmeni. Arvien vairāk Latvijas hokejistu gūst panākumus ārzemju līgās, nodrošinot secīgu izaugsmi un jaunu pieredzi, kas neapšaubāmi nāks par labu arī nacionālajai komandai. Hokejs ir ne tikai sports, bet arī nacionāla lepnuma jautājums, un šie jaunie talanti turpina parādīt Latvijas spēlētāju izcilību starptautiskajā arēnā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas