• 2024. gada 5. septembris 17:36
  • Delfi
  • 8

Video: Ostapenko "US Open" dubultspēļu finālā cer satikt slaveno reperi "Lil Wayne"

Video skaties šeit

Ostapenko gaidāmā uzvara ASV atklātajā čempionātā

Latvijas vadošā tenisiste Jeļena Ostapenko, kas iepriekšējās čempionāta kārtās izrādījusi izcilu sniegumu, piektdien gaidāmajā ASV atklātā čempionāta dubultspēļu finālā sper vēl vienu soli pretī savai karjeras augstākajai virsotnei. Tenisiste, kas pazīstama ne tikai ar savu spēles stilu, bet arī ar personību ārpus korta, ir ieguvusi uzmanību arī ar savu vēlmi satikt popkultūras ikonu.

Uzņēmēja satikšanās ar reperi "Lil Wayne"

Ostapenko ne tikai smagi strādā, lai gūtu panākumus tenisa laukumā, bet arī cer uz satikšanos ar vienu no saviem elkiem – slaveno amerikāņu reperi "Lil Wayne". "Būtu fantastiski satikties ar viņu šajā svētku dienā, kad notiek fināls," sacīja Ostapenko, atklājot savas vēlmes. Līdzīgās situācijās bieži vien atklājas, cik svarīgi ir apvienot profesionālos mērķus ar personīgajām ambīcijām.

Ostapenko un "Lil Wayne" - kāpēc šī satikšanās ir īpaša?

"Lil Wayne" ir ne tikai mūzikas leģenda, bet arī iedvesma daudziem gan sportā, gan mākslā. Ostapenko pauda, ka repera darbi ir motivējuši viņu smagā treniņu procesā un sacensību laikā. "Viņa mūzika ir lielisks papildinājums manai sagatavošanās procesam," piebilda tenisiste, uzsverot, cik liela nozīme viņai ir mūzikai sporta karjerā.

Attieksme pret finālu

Sarunā ar žurnālistiem Ostapenko izteicās par uztraukumu, kas ir saistīts ar gaidāmo finālu, taču viņa norādīja, ka vienmēr ir svarīgi saglabāt koncentrēšanos un neļaut putekļiem no apkārtējās pasaules novērst uzmanību. “Es zinu, ka, lai sasniegtu savus mērķus, man jāsagatavojas vislabākajā veidā. Taču ceru, ka, uzvarot finālā, man būs iespēja satikt "Lil Wayne",” piebilda Ostapenko.

Noslēgumā

Gaidāmā fināla tuvums rada milzīgu satraukumu ne tikai pašai Ostapenko, bet arī viņas faniem visā Latvijā. Viņas ceļojums uz augstākā līmeņa tenisu un vēlme satikt mūzikas ikonu ir iedvesma daudziem, parādot, cik ļoti sapņi var kļūt par realitāti, ja tiem pievērš pietiekami daudz darba un kaislības. Asas cīņas un radoši ceļojumi turpinās!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas