Video: Porziņģis pirms "Celtics" pārbaudes spēles Abū Dabī izdara metienus pa grozu Basketbols
Foto un virsraksts: Delfi

Video: Porziņģis pirms "Celtics" pārbaudes spēles Abū Dabī izdara metienus pa grozu

Video skaties šeit

Kristaps Porziņģis un viņa gaidāmā spēle

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis ir atgriezies NBA ainā un gatavojas savam pirmajam pārbaudes mačam ar Bostonas "Celtics". Pirms spēles, kas notika Abū Dabī, Porziņģis ievērojami izcēlās ar savu sniegumu uz laukuma, demonstrējot savas metiena prasmes.

Pārbaudes spēles rezultāti

Svētdienas vakarā Bostonas "Celtics" piedzīvoja uzvaru pār Denveras "Nuggets". Šī uzvara nav tikai statistika, bet arī vērtīgs solis sakarā ar komandas sagatavošanos nākamajai sezonai. Porziņģis, kura klātbūtne komandā ir gaidīta ar lielu interesi, noteikti ir bijis viens no galvenajiem spēlētājiem, kas veicinājuši uzvaru.

Porziņģis izdara metienus pa grozu

Video materiāls, kurā redzams, kā Porziņģis pirms spēles veic metienus, ir bijusi liels interesents basketbola līdzjutējiem. Tās ir mirkļa, kad viņš pierāda savu sagatavotību un apņēmību, kā arī apsolījumu par to, ko varam sagaidīt no viņa šajā sezonā. Ar viņa augumu un precizitāti, viņš noteikti varētu kļūt par nozīmīgu spēlētāju "Celtics" rindās.

Bostonas "Celtics" sezonas sākums

Ar šo uzvaru un ar Porziņģa klātbūtni komandā, "Celtics" fani var justies cerīgi par sezonas sākumu. Šī spēle Abū Dabī ne tikai uzsver NBA starptautisko ietekmi, bet arī liecina par Porziņģa ambīcijām, kas ir noskaņotas uz ievērojamiem panākumiem šajā sezonā. Basketbola pasaule acis piesaista ne tikai spēles rezultātiem, bet arī šī talantīgā jaunā spēlētāja attīstībai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas