Video: UFC cīkstone uz lāpstiņām noliek 68 kilogramus smagāku kultūristu3. puslaiks
Foto un virsraksts: Delfi

Video: UFC cīkstone uz lāpstiņām noliek 68 kilogramus smagāku kultūristu

Video skaties šeit

UFC cīkstone pierāda, ka svara kategoriju pārsniegšana nav viss

"Ultimate Fighting Championship" (UFC) cīkstone Amanda Ribasa atkārtoti apliecinājusi, ka muskuļu izmērs cīņu sportā nereti nav noteicošais faktors cīņu panākumos. Viņas nesenais sniegums ir radījis viļņus sporta pasaulē, kad viņa spēja izcīnīt uzvaru pār ievērojami smagāku pretinieku.

70 kilogramus smagā Bergers negaidīti zaudē

Saskaņā ar informāciju, Amanda Ribasa cīnījās pret 125 kilogramus smago kultūristu, kurš vēlāk tika identificēts kā Bergers. Iespējams, ka daudzi gaidīja, ka tās ir nesamērīgas spēka attiecības, taču izrādījās, ka Ribasa, neskatoties uz viņas 57 kilogramiem, spēja izmantot savas tehnikas prasmes un ātrumu, lai pārspētu smago pretinieku.

Video pierāda neticamo iznākumu

Notikums tika fiksēts video, kurā redzams, kā Ribasa, pielietojot savas izcilās aizsardzības un cīņas prasmes, veiksmīgi noveda Bergu līdz lāpstiņām, tādējādi izcīnot pārliecinošu uzvaru. Šis brīdis ir kļuvis par populāru video sociālajos tīklos, kur daudzi sporta entuziasti dalās viedokļos par viņas izcilo veikumu.

Mācība cīņu sporta pasaulē

Ribasas triumfs kalpo par atgādinājumu, ka spēja izmantot savas prasmes un stratēģiju ir svarīgāka par fiziskajiem parametriem. Šis notikums var iedvesmot citus cīkstoņus, neatkarīgi no viņu svara kategorijām, turpināt censties un attīstīt savas tehniskās prasmes. Tāpat tas mudina sportistus apzināties, ka cīņu sports ir ne tikai par muskuļiem, bet arī par prātu un tehniku.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas