Video: Uz Jūrmalas šosejas ar straujiem manevriem "Audi" gandrīz ielido drošības barjerāKriminālziņas/Ceļu reportieris
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 2. oktobris 15:02
  • Delfi
  • 8

Video: Uz Jūrmalas šosejas ar straujiem manevriem "Audi" gandrīz ielido drošības barjerā

Video skaties šeit

Notikuma apraksts

Pirmdienas pēcpusdienā, 30. septembrī, ap pulksten 16.30 Jūrmalas šosejā notika satiksmes negadījums, kurā ievērojamu uzmanību pievērsa kāda "Audi A4 Avant" autovadītāja manevri. Autovadītājs, uzņemot lielu ātrumu, strauji apsteidza citus satiksmes dalībniekus un gandrīz ietriecās ceļu norobežojošajā drošības barjerā.

Video ieraksts

Notikums tika fiksēts videokamerā un jau pavisam drīz tas izplatījās sociālajos tīklos, izraisot plašu sabiedrības interesi. Video redzams, kā vadītājs neapdomīgi spiež gāzi, tādējādi apdraudot ne tikai sevi, bet arī citus ceļa lietotājus. Drosmīgie manevri un straujais ātrums liek domāt par bīstamību, ar kādu šajā ceļa posmā ir iespējams rīkoties.

Sabiedrības reakcija

Video kļūstot par vīrusu, interneta lietotāji sāka dalīties ar savām domām un komentāriem. Daudzi izteica sašutumu par autovadītāja bezatbildību un pārmērīgo ātrumu, norādot, ka šāda rīcība var novest pie traģiskām sekām. Daži komentētāji apgalvoja, ka šādai uzvedībai uz ceļa jābūt stingrāk sodītai, jo tā apdraud citu dzīvības.

Ceļu satiksmes drošība

Šis incidents atgādina par ceļu satiksmes drošības pamatprincipiem, kas ir jāpatur prātā ikvienam autovadītājam. Lielais ātrums un neapdomīgi manevri var novest pie ne tikai materiāla kaitējuma, bet arī cilvēku dzīvību postīšanas. Ceļu satiksmes drošības speciālisti aicina ikvienu ievērot ceļu zīmes un atbildīgi rīkoties uz ceļa. Mūsu uzdevums ir būt uzmanīgiem un apdomīgiem, lai novērstu līdzīgus incidentus nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas