Video: „Zemgale“ otro reizi pēc kārtas nonāk „Panteru“ nagosHokejs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: „Zemgale“ otro reizi pēc kārtas nonāk „Panteru“ nagos

Video skaties šeit

OHL sezonas pārskats

HK Zemgale/LBTU piedzīvojusi otro zaudējumu pēc kārtas pret igauņu hokeja komandu HC „Panter“. Šis mačs noslēdzās ar rezultātu 1:2, tādējādi jelgavnieki nespēja gūt uzvaru arī šajā OHL sezonā.

Mača gaita un rezultāts

Mača gaitā Zemgale demonstrēja aktīvu spēli, metot pa „Panter“ vārtiem 52 reizes. Taču lielākā daļa no šiem metieniem nenonāca mērķī, un pirmajās divās trešdaļās jelgavnieki nespēja gūt nevienu vārtu guvumu. Vienīgais panākums tika izcīnīts tikai divas minūtes pirms beigām, kad Zemgale spēja samazināt rezultātu, taču tas nebija pietiekami, lai gūtu vismaz pagarinājuma iespēju.

Pēcspēles komentāri

Pēc spēles komandas treneris norādīja, ka vienmēr ir grūti, kad komanda izrāda labu sniegumu, bet rezultāts joprojām ir nelabvēlīgs. Viņš aicināja savus spēlētājus nenolaist rokas un turpināt strādāt pie savas tehniskās un taktiskās izpildes, jo nākamās spēles vairs nebūs vienkāršas.

Nākamās spēles gaidas

Šis zaudējums liek HK Zemgale/LBTU atrodaties neapskaužamā situācijā, un komanda steidzami jāizstrādā stratēģija, lai uzlabotu savus panākumus. Nākamais mačs būs ļoti svarīgs, un hokejisti noteikti cer uz labāku rezultātu, lai atgūtu uzvaru garšu un stabilizētu savu vietu OHL čempionātā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas