Viegli un ātri pagatavojamas garneles terijaki mērcē
Viegli un ātri pagatavojamas garneles terijaki mērcē
Ja meklējat ātru un garšīgu vakariņu recepti, garneles terijaki mērcē ir lieliska izvēle. Šis ēdiens ir ne tikai gards, bet arī viegli pagatavojams, ideāli piemērojams tiem, kuri vēlas veselīgu maltīti bez liekas piepūles.Una Ulme un viņas kulinārijas mīlestība
Bloga “Dzīves garša” veidotāja Una Ulme atklāj, ka viņa vislabprātāk gatavo brokastis. Savukārt pārējās ēdienreizes bieži nākas ieturēt ārpus mājas, jo kopā ar vīru viņa vada restorānu. Šī pieredze neapšaubāmi veicina viņas kulināro radošumu un iedvesmu ikdienas ēdienu gatavošanā.Veselīgas un vieglas vakariņas
Ņemot vērā, ka Una cenšas ēst veselīgi, viņa ir sadarbībā ar šefpavāru Kristapu Sīli, kas izstrādājis receptes vieglām un veselīgām trīs kārtu vakariņām. Garneles terijaki ir lieliska izvēle, jo tās ir bagātas ar olbaltumvielām un satur veselīgas taukvielas.Kā pagatavot garneles terijaki
Garneles terijaki mērcē ir vienkārša receptes, kas makatavošanas laikā prasa tikai dažas sastāvdaļas, piemēram, svaigas garneles, sojas mērci, sezama eļļu un dārzeņus. Apcepiet garneles kopā ar dārzeņiem un pievienojiet terijaki mērci, lai iegūtu izsmalcinātu garšu.Šis ēdiens ideāli papildina rīsus vai nūdeles, radot pilnvērtīgas un dzīvotspējīgas vakariņas, kuru pagatavošanai jums nebūs jāvelta vairāk par 30 minūtēm.
Noslēgums
Viegli un ātri pagatavojamas garneles terijaki mērcē ir lielisks risinājums tiem, kuri vēlas baudīt gardas un veselīgas vakariņas bez liekas piepūles. Sekojiet Unas Ulmes ieteikumiem un iesaistieties kulinārijas priekos, kas sniedz ne tikai garšīgu, bet arī veselīgu maltīti.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit