Vietējie neizpratnē par policijas darbībām īpašumā Alūksnes novadā; likumsargi norāda – satraukumam nav pamata
Latvijā
Foto un virsraksts: LSM
  • vakar 12:01
  • LSM
  • 6

Vietējie neizpratnē par policijas darbībām īpašumā Alūksnes novadā; likumsargi norāda – satraukumam nav pamata

Policijas aktivitātes Ziemeru pagastā

Ziemeru pagastā, kas atrodas netālu no Alūksnes, vietējie iedzīvotāji ir novērojuši intensīvas policijas darbības kādas noliktavas teritorijā. Šie notikumi ir radījuši bažas par iespējamu nelegālu rūpalu, kas varētu būt atklāts šajā apgabalā. Vietējie ziņo, ka policijas klātbūtne ir bijusi izteikta un, šķiet, saistīta ar nopietnu izmeklēšanu.

Vietējo iedzīvotāju satraukums

Daudzi iedzīvotāji, kuri ievērojuši policijas aktīvās darbības, ir sākuši satraukties par iespējamu apdraudējumu. Mediju pārstāvji ir saņēmuši vairākus telefonzvanus un vēstules no iedzīvotājiem, kuri dalās ar savām bažām un novērojumiem. Daži no viņiem ir pat noraizējušies par to, vai viņu drošība nav apdraudēta.

Policijas reakcija un skaidrojumi

Reaģējot uz iedzīvotāju bažām, Valsts policija izplatījusi paziņojumu, kurā apstiprina, ka šajā situācijā nav pamata satraukumam. Policijas pārstāvji norāda, ka viņi veic regulāras pārbaudes un uzraudzības operācijas, lai nodrošinātu sabiedrisko drošību. Tas tika apstiprināts arī Latvijas Radio "Dienas ziņas", kas palīdzēja noskaidrot situāciju.

Secinājums

Kamēr vietējie iedzīvotāji izsaka bažas par notiekošo, Valsts policija uzsver, ka viņu aktivitātes ir normālas un saistītas ar sabiedrības drošības nodrošināšanu. Situācija turpinās tikt novērota, un iedzīvotāji aicināti uzticēties policijas darbībām un neļauties panikai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas