"Viņam ir vienalga, vai meitene ir pilngadīga vai mazgadīga!”Jelgavnieces terorizē vīrietis, kurš par visu varu vēlas iepazīties

Jelgavnieces saskaras ar vajājošu vīrieti

Jelgavā pēdējā laikā izplatījusies satraucoša ziņa par vīrieti, kurš ar agresīvu uzvedību terorizē meitenes. Pilsētas sievietes ziņo par vidēja vecuma vīrieti, kurš, būdams spēcīgas miesasbūves, mēģina piesaistīt viņu uzmanību, par spīti jebkurām atbildēm.

Atraidījums izraisa agresiju

Saskaņā ar TV3 sniegto informāciju, daudzas jelgavnieces ir piedzīvojušas šī vīrieša nepatīkamo un uzbāzīgo rīcību. Kad sievietes atteikušas iespēju iepazīties, vīrietis kļūst agresīvs un nevīžīgs, pat sekojot viņām līdz pat namdurvīm. Šāda uzvedība izraisa bailes un neziņu, kā arī rada risku sabiedrībā.

Sieviešu drošības jautājums

Šis incidents liek uzdot jautājumus par sieviešu drošību Jelgavā. Pilsētas iedzīvotājas aicina cilvēkus būt modriem un ziņot par līdzīgiem gadījumiem policijai. Tāpat tiek izteikta cerība, ka atbildīgās iestādes aktīvāk rīkosies, lai pasargātu sievietes no šāda veida uzmākšanās.

Aicinājums uz sabiedrības apziņu

Šis notikums kalpo par atgādinājumu, ka mūsu sabiedrībā ir jābūt lielākai apziņai par drošības jautājumiem. Ir svarīgi, lai cilvēki ziņotu par dīvainām vai apšaubāmām situācijām, lai aizsargātu sevi un citus. Jelgava ir kopiena, kurā nevienam nevajadzētu justies apdraudētam pastaigas laikā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas