Antra Stafecka un Ingars Viļums izdod jaunu dziesmu un izziņo albuma Manas zemes sirds koncerttūriZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Antra Stafecka un Ingars Viļums izdod jaunu dziesmu un izziņo albuma Manas zemes sirds koncerttūri

Jauna dziesma - "Krustiem un līkumiem"

Mūziķi Antra Stafecka un Ingars Viļums ir izziņojuši jaunu dziesmu "Krustiem un līkumiem", kas iezīmē viņu radošā ceļa jaunu posmu. Šī dziesma ir daļa no gaidāmā albuma "Manas zemes sirds", un tā solās būt emocionāla un sirdsskaņas pilna.

Albuma "Manas zemes sirds" rašanās

Abu mākslinieku jaunais albums "Manas zemes sirds" ir ilgi gaidīts projekts, kurā apkopotas viņu pieredzes un izjūtas par Latvijas dabu, kultūru un ikdienas dzīvi. Albums ir veidots ar mērķi piesaistīt klausītāju emocijas un iepazīstināt ar vērienīgu stāstu par dzimto zemi.

Koncerttūres izziņošana

Kopā ar jaunās dziesmas izdošanu Antra un Ingars izziņojuši arī koncerttūri visā Latvijā, lai dāvātu saviem faniem iespēju dzirdēt jaunās melodijas dzīvē. Tūre "Manas zemes sirds" solās būt neaizmirstams piedzīvojums, kurā apvienosies muzikālā izpildījuma jaudīgums un sirsnīga komunikācija ar publiku.

Secinājums

Jaunā dziesma "Krustiem un līkumiem" un albuma "Manas zemes sirds" koncerttūre ir tikai sākums milzīgai radošai programmai, ko piedāvās Antra Stafecka un Ingars Viļums. Mūziķu talants un mīlestība pret dzimto zemi ir jūtama katrā notī, un mēs nevaram vien gaidīt, kad viņi atnesīs savus jaunākos darbus uz skatuves.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas