Ar žilbinošu koncertizrādi svinēs Latvijas nevalstiskā Operetes teātra desmitgadiAfiša
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 1. septembris 10:08
  • TV3
  • 19

Ar žilbinošu koncertizrādi svinēs Latvijas nevalstiskā Operetes teātra desmitgadi

Desmitgades svinības VEF Kultūras pilī

Ar īpašu koncertizrādi “Svinam opereti!” Latvijas nevalstiskais Operetes teātris svinēs savu desmitgadi, kas norisināsies VEF Kultūras pilī 6. septembrī pulksten 19. Šī muzikālā svinēšana solās būt ne tikai krāšņa, bet arī emocionāla.

Mākslinieku iesaiste un programmas saturība

Pasākumā piedalīsies talantīgi solisti, dejotāji un orķestris, ko vadīs pazīstamais diriģents Atvars Lakstīgala. Koncertizrāde sola piedāvāt dažādus operetes klasikas skaņdarbus, kas iepriecina gan jaunu, gan pieredzējušu klasiskās mūzikas cienītāju sirdis.

Teātra pārstāves komentārs

Operetes teātra pārstāve Agnese Tauriņa norādīja, ka desmit gadu laikā teātris ir kļuvis par būtisku daļu Latvijas kultūras ainavas un ir ieguvis īpašu vietu skatītāju sirdīs. “Mūsu mērķis ir turpināt attīstīt šo žanru un iepazīstināt ar to arvien plašāku auditoriju,” uzsvēra Tauriņa.

Aicinājums apmeklēt koncertizrādi

Lai svinētu šo nozīmīgo notikumu, operetes teātris aicina visus interesentus doties uz VEF Kultūras pili un piedzīvot neatkārtojamu muzikālo pieredzi. “Svinam opereti!” būs ne tikai svētki teātrim, bet arī visiem, kas mīl muzikālo mākslu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas