Atgriešanos A divīzijas EČ U18 izlase sāks ar spēli pret Izraēlu

Latvijas U18 izlase atgriežas A divīzijā

Šodien plkst. 18:00 Latvijas U18 basketbola izlase uzsāks savu ceļojumu pēc uzvarām A divīzijas Eiropas čempionātā, tiekoties ar Izraēlas komandu. Šis ir nozīmīgs brīdis Latvijas jaunajiem sportistiem, kas pēc vairākiem mēnešiem intensīvas sagatavošanās beidzot varēs parādīt savas prasmes un cīnīties par augstākām vietām turnīrā.

Abu komandu sagatavošanās

Pirms šīs spēles Latvijas U18 izlase aizvadīja divas pārbaudes spēles pret Izraēlu, taču ne vienā no tām neizdevās noskaidrot uzvarētāju. Šie mači ļāva abām komandām izprast viena otras spēlētāju stiprās un vājās puses, kas, iespējams, ietekmēs šodienas spēles rezultātu. Kaut arī abās pāra spēlēs rezultāts palika neizšķirts, tas radījis papildu uztraukumu un gaidas no abu vienību faniem.

Kur skatīties spēli

Lai nokļūtu līdz šai aizraujošajai spēlei, fani varēs sekot līdzi notikumiem tiešraidē, kas būs pieejama FIBA oficiālajā "Youtube" kontā. Tas dod iespēju basketbola entuziastiem ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē just līdzi saviem favorītiem un piedzīvot emocijas no pirmās spēles.

Spēles nozīme un iespējas

Šī spēle bija gaidīta ne tikai no fanu un komandu puses, bet arī kā izaicinājums jaunajiem sportistiem, kuriem cita starpā būs iespēja sevi pierādīt uz lielās skatuves. Uzvara šajā spēlē varētu kļūt par spēcīgu pamatu turpmākajām spēlēm turnīrā un rosināt lielāku pašapziņu, tādēļ uz rezultātu vērsto Ls malā stāvošo spēļu skaits radījis papildu spiedienu. Būs interesanti redzēt, kā Latvijas jaunie talanti tiks galā ar šo pārbaudījumu un vai viņi spēs pārvarēt Izraēlas komandas izaicinājumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas