Avoti: Ziemeļkorejiešu karavīrus par bēgšanu nosūta uz fronti Kurskas apgabalā
Pasaulē
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 13:38
  • LSM
  • 5

Avoti: Ziemeļkorejiešu karavīrus par bēgšanu nosūta uz fronti Kurskas apgabalā

Situācija Kurskas apgabalā

Uz Krievijas Kurskas apgabala Ļgovskas rajonu ir pārvietoti 40 Ziemeļkorejas karavīri, lai dalītos uzbrukuma operācijās. Šī informācija nāk no avotiem, kas strādā Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenajā izlūkošanas pārvaldē (HUR).

Bēgšanas mēģinājumi un sekas

Saskaņā ar ziņojumiem, no šiem Ziemeļkorejas karavīriem 18 iepriekš ir mēģinājuši aizbēgt, taču viņi tika notverti un atgriezti. Šie gadījumi norāda uz pieaugošo bēgšanas vēlmi starp Ziemeļkorejas militārajiem personāla locekļiem, kas, iespējams, meklē veidus, kā izvairīties no pakļaušanās karadarbībai.

Avotu uzticamība

Avoti HUR norāda uz Ziemeļkorejas karavīru pārvietošanu kā uz stratēģisku lēmumu, lai stiprinātu Krievijas spēkus frontes līnijās. Tomēr ir arī bažas par to, kā šādi lēmumi ietekmē pašu karavīru motivāciju un viņu vēlmi piedalīties konfliktā, ņemot vērā viņu iepriekšējās bēgšanas mēģinājumu sekas.

Reakcija un analīze

Eksperti uzskata, ka šādās situācijās ir svarīgi izvērtēt ne tikai karavīru fizisko stāvokli, bet arī psiholoģisko veselību. Ziemeļkorejas karavīri, iespējams, ir pakļauti spēcīgam spiedienam un var piedzīvot nopietnas iekšējas krīzes, kas var ietekmēt uzdevumu izpildi un kopējo situāciju frontē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas