• 2024. gada 17. augusts 09:03
  • TV3
  • 13

Biedrība "9 dzīvības" meklē pagaidu mājas kaķēniem, kuri dzīvo uz jumta

Situācija ar kaķēniem vasaras un rudens sezonā

Vasaras un rudens mēneši tradicionāli ir laiks, kad dzīvnieku patversmēs un biedrībās novēro kaķēnu pieplūdumu. Diemžēl šis gads nav izņēmums. Biedrība "9 dzīvības" norāda, ka arvien pieaug kaķēnu skaits, kuriem trūkst māju un pagaidu māju. Šī situācija ir īpaši satraucoša, jo daudziem kaķēniem, kuriem nepieciešama steidzama palīdzība, nav iespējams atrast drošus un mīlošus apstākļus.

Biedrības "9 dzīvības" aicinājums

Biedrība "9 dzīvības" aktīvi meklē pagaidu mājas kaķēniem, kuri šobrīd dzīvo uz jumta un gaida palīdzību. Viņi vērš sabiedrības uzmanību uz to, cik svarīgi ir sniegt šo kaķēnu pagaidu mājvietas, lai tie varētu izdzīvot un iegūt nepieciešamās rūpes un mīlestību, līdz tiek atrastas pastāvīgas mājas. Biedrība uzsver, ka ikviens, kurš var piedāvāt pagaidu mājas, var dot nozīmīgu ieguldījumu šo dzīvnieku labklājībā.

Kā jūs varat palīdzēt?

Ja jūs esat gatavi sniegt palīdzīgu roku un iegūt jaunu draugu, lūdzu, sazinieties ar biedrību "9 dzīvības". Viņi palīdzēs jums ar visām nepieciešamajām informācijām un resursiem, lai jūs varētu veiksmīgi aprūpēt kaķēnus savā pagaidu mājā. Jūsu atbalsts ir ļoti svarīgs, lai nodrošinātu, ka šie kaķēni saņem vislabāko iespējamo aprūpi un mīlestību. Neļaujiet šiem dzīvniekiem ciest – jūsu palīdzība var mainīt viņu likteni.

Kopējā atbildība par mūsu četriem kāju draugiem

Visiem dzīvnieku mīļotājiem ir jāapzinās savas atbildības. Šis ir laiks, kad varam parādīt empātiju un palīdzēt tiem, kuriem tā visvairāk nepieciešama. Atbalstot biedrību "9 dzīvības" un piedāvājot pagaidu mājas kaķēniem, mēs veidojam labāku nākotni ne tikai viņiem, bet arī visai sabiedrībai. Drosmīgi sāciet jaunu posmu savā dzīvē, adoptējot vai piedāvājot pagaidu mājas, un kļūstiet par šīs svarīgās misijas daļu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas