Biķernieku trasē notiks Latvijas autošosejas festivāls visai ģimenei

Festivāla notikumi un sacensības

Septembra vidū, 15. septembrī, Biķernieku trasē notiks Latvijas autošosejas festivāls, kas sagatavots visai ģimenei. Šis pasākums solās būt lieliska iespēja autosportu mīļotājiem gan no tuvuma, gan tālām zemēm. Autošosejas festivālā uz starta stāsies MANO Superlaps sacensību seriāls, kā arī sezonas noslēdzošās cīņas, kurās piedalīsies Latvijas autošosejas čempionāta ABC Race un V1600 klases.

Vēsturiskie spēkrati trasē

Apmeklētājiem būs iespēja vērot kuplā skaitā ne tikai mūsdienu auto, bet arī ātrās Formula Historic un vēsturiskos VAZ un VOLGA spēkratus. Šie auto ne tikai piesaista acis, bet arī sniedz iedvesmu un atmiņas par laika gaitā notikušajiem autosporta pagriezieniem, kā arī par seno tehnoloģiju skaistumu un unikālo dizainu.

Ģimenes pasākumi un izturības brauciens

Festivāls būs ne tikai par sacensībām, bet arī par ģimenes izklaidēm. Plānots, ka pasākuma apmeklētāji varēs piedalīties dažādās aktivitātēs, kas veltītas gan lielajiem, gan maziem autosporta entuziastiem. Dienas noslēgumā festivāla apmeklētājiem un braucējiem tiek piedāvāts “saldais ēdiens” – 100 minūšu izturības brauciens, kas nebūs garlaicīgs, bet gan pulsējošs un dinamiskais noslēgums šim pasākumam.

Nāciet un piedalieties!

Neaizmirstiet atzīmēt šo datumu savās kalendāros un ierasties Biķernieku trasē, kur tiek solīti spraigi notikumi un neaizmirstamas emocijas. Latvijas autošosejas festivāls solās būt lieliska ikdienā paliekoša pieredze visai ģimenei. Tas būs sapulces punkts visiem autosporta entuziastiem un ģimenēm, lai kopā izbaudītu ātrumu, adrenalīnu un jautrību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas