"Blue Jackets" vēl viena traģēdija – bojā gājis tās rezultatīvākais spēlētājs Gudro

Traģiskā ziņa no NHL

Kolumbusas "Blue Jackets" komanda kopā ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadību ir apstiprinājuši traģisku notikumu – komandas rezultatīvākais spēlētājs Džonijs Gudro ir bojā gājis kopā ar savu brāli Metjū. Šis notikums ir pārsteidzis ne tikai komandu, bet arī visu hokeja sabiedrību. Tā ir vēl viena traģēdija, kas skārusi "Blue Jackets" komandu, kas pēdējos gados ir piedzīvojusi vairākas grūtības.

Džonija Gudro mantojums hokejā

Džonijs Gudro, kurš pievienojās "Blue Jackets" komandai pirms dažiem gadiem, izcēlās ar savu ne tikai talantu, bet arī neatlaidību un mīlestību pret hokeju. Viņa apbrīnojamā statistika un spēles stils iedvesmoja daudzus jaunus hokejistus, un viņš tika uzskatīts par komandas sirdi. Šī traģēdija ir neatsverams zaudējums, ne tikai spēlētāja līdzgaitniekiem, bet arī viņa faniem un hokeja pasaulei kopumā.

Komandas atbalsts un bēdas

Pēc šīs traģiskās ziņas "Blue Jackets" vadība, spēlētāji un darbinieki ir izteikuši savu atbalstu Gudro ģimenei. Viņi plāno rīkot piemiņas pasākumu, kurā hokeja sabiedrība varēs izteikt savu līdzjūtību un atcerēties Džoniju un Metjū. Šajā grūtajā laikā komanda apņemas turpināt cīnīties laukumā, godinot viņu atminas un ieguldījumu hokejā.

Tributes from the hockey community

Tūlīt pēc ziņojuma saņemšanas par Džonija un Metjū bojāeju, daudzi hokeja profesionāļi un komandas izteica līdzjūtību. Sociālajos tīklos parādījās nekrologi un piemiņas veltījumi, radot vienotības sajūtu visā sporta sabiedrībā. "Blue Jackets" ir ne tikai komanda, bet arī ģimene, un šis zaudējums ir sajuties visur, kur hokejs ir sirdī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas