Caune: Pasaules vadošās sportistes distances izskaņā burtiski eksplodēZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Caune: Pasaules vadošās sportistes distances izskaņā burtiski eksplodē

Agate Caune: Jauni izaicinājumi pieaugušo sportā

Talantīgā garo distanču skrējēja Agate Caune atzīst, ka pārejot no junioru uz pieaugušo vecumu, viņai ir jāsaskaras ar jauniem izaicinājumiem un pavisam citu realitāti. Šī pāreja ir bijusi spilgti izteikta treniņos un sacensībās, kur viņa ir sajutusi, ka konkurence ir kardināli pieaugusi.

Vēlme attīstīt tempu

Caune, runājot par savām nākotnes ambīcijām, atklāja, ka viņa vēlas iemācīties pārslēgt tempu distancēs, līdzīgi kā to spēj izdarīt pasaules vadošās sportistes. "Es redzu, kā citas skrējējas distances izskaņā burtiski eksplodē, un man ir jāstrādā pie tā, lai spētu to panākt arī es," viņa uzsvēra intervijā žurnāla _Sporta Avīze_ oktobra numurā.

Motivācija sasniegt jaunas virsotnes

Agate ir apņēmības pilna attīstīt savas prasmes un prasmes. Viņa uzsver, ka ir nepieciešams ieguldīt laiku un enerģiju, lai sasniegtu augstākos rezultātus. “Esmu apņēmības pilna un zinu, ka man jāturpina strādāt, lai kļūtu par labāku sportisti,” viņa secina, zemot znātnes graujošo spēku, kādu viņa redz citās sportistēm.

Secinājumi un nākotnes plāni

Agate Caune virzās uz priekšu ar skaidru mērķi – iekļūt pasaules līmeņa sporta aprindās un izcelties savā sporta veidā. Viņas apņēmība un gribasspēks ir skaidrs apliecinājums tam, ka nākotne sola lielus panākumus, ja vien viņa turpinās strādāt pie savām spējām un mācīties no citiem sportistiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas