Šmitam šosezon rezultatīvākais Eirolīgas mačs; "Ventspilī" karjeru sākušais Šortss saplosa "Monaco"Sports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Šmitam šosezon rezultatīvākais Eirolīgas mačs; "Ventspilī" karjeru sākušais Šortss saplosa "Monaco"

Šmits izcīna panākumu Eirolīgā

Latvijas basketbolists Rolands Šmits ceturtdien guva 11 punktus ULEB Eirolīgas piektās kārtas spēlē, palīdzot Stambulas "Anadolu Efes" komandai izcīnīt uzvaru. Šī bija Šmita rezultatīvākā spēle šosezon, un viņa sniegums atkal apliecināja viņa lielo ieguldījumu komandā.

Ventspilī uzsāktā karjera

Šmits savu basketbola ceļu uzsāka Ventspilī, kur viņš attīstīja savas prasmes un ieguva iespēju pievērsties profesionālajam sportam. Šī pieredze noteikti ir palīdzējusi viņam gūt panākumus lielākajā Eiropas basketbola līgā.

Šortss iznīcina "Monaco"

Ievērojams notikums spēles laikā bija arī Džordans Šortss, kurš saplosīja "Monaco" komandu. Viņa izcili demonstrētā spēle papildināja Šmita sniegumu, izsistot pretinieku plānus. Šortss spēlēja pārliecinoši, pārvēršot katru iespēju punktos, un viņa izšķirošie metieni bija izšķiroši komandas uzvarai.

Ceļš uz finālu

Stambulas "Anadolu Efes" komandai šī uzvara ir vēl viens solis tuvāk Eirolīgas finālam. Ar šādu sniegumu un komandas saliedētību, Šmits un Šortss var kļūt par galvenajiem spēlētājiem, kas var nodrošināt "Anadolu Efes" komandas veiksmīgu sezonu un iespēju cīnīties par titulu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas