RFS nākamajiem Eiropas līgas pretiniekiem uzvara, “United” vēl viens neizšķirtsFutbols — Eirokausi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

RFS nākamajiem Eiropas līgas pretiniekiem uzvara, “United” vēl viens neizšķirts

RFS nākamie pretinieki gūst uzvaru

Latvijas futbola klubs RFS, kas nākamajā kārtā tiksies ar beļģu "Anderlecht" UEFA Eiropas līgā, ir saņēmis neapšaubāmu signālu par gaidāmo cīņu – "Anderlecht" savā laukumā spēja izcīnīt pārliecinošu uzvaru. Šis panākums noteikti sniegs beļģu komandai papildu pārliecību un motivāciju, kad viņi pretim stāsies RFS, vienlaikus padarot gaidāmo spēli vēl interesantāku.

Mančestras “United” spēlē neizšķirti

Lai gan RFS gaida nopietnu izaicinājumu, cita augsta līmeņa komanda, Mančestras “United”, joprojām nespēj atrast savu formu. Viņu cīņa Stambulā pret vietējo “Fenerbahce” noslēdzās ar neizšķirtu 0:0. Šis rezultāts vēlreiz izgaismoja redzamo krīzi, ar kuru saskaras “United” šajā sezonā, jo komanda nespēj gūt uzvaras pat pret viduvējām komandām.

Gaidas uz nākamo spēli

RFS un "Anderlecht" spēle solās būt aizraujoša, ņemot vērā abu komandu pēdējā laika rezultātus. Latvijas klubs ir apņēmības pilns cīnīties ar labākajiem Eiropas futbolā, un tas noteikti dos papildu spēku komandas garam. Līdz ar to, RFS faniem ir daudz iemeslu cerēt uz veiksmīgu iznākumu nākamajā spēlē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas