• 2024. gada 23. jūlijs 06:51
  • TV3
  • 7

Dienas laikā saule uzspīdēs tikai vietām, bet gaiss būs karsts

Karstā diena gaidāma Latvijā

Šodien Latvijā sagaidāmas karstas laika apstākļi. Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi prognozē, ka gaisa temperatūra sasniegs pat +28 grādus pēc Celsija. Šādi laika apstākļi padarīs dienu īpaši siltu, kas var būt patīkami visiem tiem, kuri plāno pavadīt laiku ārā.

Saulainās pauzes, bet ne visur

Tomēr ir jāņem vērā, ka saule Latvijas debesīs nespīdēs visur. Dienas laikā kā dažās vietās sagaidāmas saulainas pauzes, tāpēc neizpaliks arī mākoņi. Tiem, kas cer uz vasarīgu sauļošanos, ir būtiski sekot līdzi laika prognozēm un izvēlēties atbilstošas vietas, kur pavadīt dienu.

Ieteikumi karsto dienu baudīšanai

Vēršot uzmanību uz šādiem laika apstākļiem, ir svarīgi rūpēties par savu labsajūtu. Ieteicams šodien dzert pietiekami daudz ūdens un izvairīties no saules tiešas starojuma, īpaši pensijā vai pusdienlaikā. Ja jums ir iespēja, meklējiet ēnu vai plānojiet aktivitātes no rīta vai vēlākā vakarā, kad temperatūras būs mazāk augstas.

Noslēgumā

Kopumā, šodien būs siltā diena, kas ir piemērota āra aktivitātēm, tomēr būtiska ir piesardzība attiecībā uz saules iedarbību. Izmantojiet šo laiku, lai izbaudītu dabu un pavadītu laiku kopā ar ģimeni vai draugiem, bet neaizmirstiet par savu veselību!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas