Divu kravas auto sadursmē Vecpiebalgas pagastā smagi cietis šoferisKriminālziņas/Ceļu reportieris
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 7. augusts 13:47
  • Delfi
  • 21

Divu kravas auto sadursmē Vecpiebalgas pagastā smagi cietis šoferis

Negadījuma apraksts

Otrdien, 6. augustā, pulksten 13.17 Vecpiebalgas pagastā, uz autoceļa Ērgļi-Jaunpiebalga-Saliņkrogs, 26. kilometrā notika smaga sadursme starp divām kravas automašīnām. Šis incidents radīja ievērojamus satiksmes traucējumus un izsauca uz notikuma vietu gan policiju, gan mediķus.

Smagi cietušais šoferis

Negadījuma rezultātā smagi cieta viens no šoferiem, kurš tika nekavējoties nogādāts medicīnas iestādē. Par viņa veselības stāvokli šobrīd ir maz informācijas, un mediķi strādā, lai sniegtu nepieciešamo palīdzību. Saskaņā ar aculiecinieku stāstījumu, cietušais vadītājs bija iespiests automašīnā, kas radīja nepieciešamību steidzami veikt glābšanas darbus.

Satiksmes traucējumi un seku novēršana

Pēc negadījuma notikuma vietā tika izveidota satiksmes māja, un ceļš tika slēgts uz kādu laiku, kamēr notika izmeklēšana un bojāto transportlīdzekļu noņemšana. Policija aicina autovadītājus būt uzmanīgiem un sekot ceļazīmēm, kamēr notiek ceļa atjaunošana un solot sniegt papildu informāciju par satiksmes atjaunošanas laikiem.

Drošības jautājumi uz ceļiem

Šis negadījums atkal pievērš uzmanību drošības jautājumiem uz Latvijas ceļiem, īpaši attiecībā uz kravas transportu. Satiksmes eksperti uzsver, ka kvalitātes kontrole un transportētāju apmācība ir būtiska, lai novērstu līdzīgas traģēdijas nākotnē. Sabiedrība tiek aicināta būt atbildīgai un ievērot Ceļu satiksmes noteikumus, lai uzlabotu drošību uz ceļiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas