• 2024. gada 3. septembris 16:56
  • PRESS
  • 9

Dzejniece Langa pametusi JKP rindas

Dzejnieces Līgas Langas lēmums atstāt JKP

Jaunās konservatīvas partijas (JKP) rindas pametusi dzejniece Liāna Langa. Šī ziņa tika apstiprināta aģentūrai LETA no JKP valdes priekšsēdētāja Gata Eglīša. Aizejot no politiskās aktivitātes, Langa piešķir jaunu gaisotni savam daiļradē un turpmāk plāno pievērsties radošajai darbībai.

JKP vadības reakcija uz dzejnieces aiziešanu

Gatis Eglītis, JKP valdes priekšsēdētājs, izteicis nožēlu par Langas lēmumu, uzsverot viņas ieguldījumu partijā. Eglītis norādījis, ka katrs cilvēks ir svarīgs partijas veidošanā, un Dzejnieces lēmums ir vērtējams kā nozīmīgs notikums partijas vēsturē.

Liānas Langas radošā darbība

Liāna Langa ir pazīstama kā talantīga dzejniece un literārā persona, kas ieguvusi atzinību ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās robežām. Daudzas viņas dzejas līnijas ir skaidri un emocionāli atspoguļojušas sabiedrības aktuālas problēmas. Dzejniece cer, ka viņas lēmums atstāt partiju ļaus viņai vairāk pievērsties radošajām aktivitātēm, kas bijušas viņas kaislība jau gadiem ilgi.

Nākotnes perspektīvas un gaidāma radošā darbība

Pagaidām iet ar skaidriem paziņojumiem par to, kādas konkrētas radošās aktivitātes plāno Langa, taču viņa jau norādījusi uz vēlmi turpināt attīstīt savu dzeju un piedalīties literārajās iniciatīvās. Langa cer, ka šis solis ļaus viņai atrast jaunas iedvesmas avotus un radīt vēl interesantākus darbus. Pieņemot šādus lēmumus, Liāna Langa apstiprina savu apņēmību pastāvēt savās pārliecībās un neapstāties pie sasniegtā, lai turpinātu attīstīties kā māksliniece un indivīds.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz PRESS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas