"Dzīvokļa durvis kāds no ārpuses atslēdza!" Liepājā uzdarbojas zagļu grupējumsZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

"Dzīvokļa durvis kāds no ārpuses atslēdza!" Liepājā uzdarbojas zagļu grupējums

Raugoties uz zagļiem – Liepājā pieaug zādzību skaits

Dzīvokļu īpašnieki Liepājā šobrīd saskaras ar nopietnu problēmu – uzdarbojas zagļu grupējums, kas nenovēršami padara pilsētas ielās pieejamus mājokļus par viegliem mērķiem. Saskaņā ar Valsts policijas sniegto informāciju, aizdomīgas personas ieiet dzīvokļos, ko kāds no ārpuses atslēdzis, radot bailes un neskaidrības starp iedzīvotājiem.

Esošās briesmas un policijas aicinājums

Policija aicina visus Liepājas iedzīvotājus būt modriem un revidēt savas skaidras naudas un juvelierizstrādājumu glabāšanas vietas savos mājokļos. Šī brīdinājuma mērķis ir ne tikai aizsargāt cilvēku mantu, bet arī apzināties apkārtējo vidi. Ikviens ir aicināts pievērst uzmanību aizdomīgām personām, kas varētu rosināt bažas par drošību.

Ko darīt, ja pamanāt kaut ko aizdomīgu?

Iedzīvotājiem ir svarīgi rīkoties ātri, ja viņi pamanījuši kaut ko neparastu savā apkārtnē. Policija aicina uzreiz informēt par tādām situācijām, jo katrs ziņojums var būt izšķirošs. Ir svarīgi saglabāt cool galvu un nenonākt panikā, bet gan darīt visu, lai nodrošinātu drošību sev un citiem.

Secinājums: paliekot modriem, varam aizsargāt sevi un savus tuvākos

Liepāja ir skaista pilsēta ar lielisku kopienu, un ir svarīgi, lai mēs visi strādātu kopā, lai saglabātu tās drošību. Neaizmirstiet rūpēties par savām mantām un būt modriem pret jebkādām pazīmēm, kas varētu liecināt par zagļu klātbūtni. Paliekot uzmanīgiem un aktīvi ziņojot par aizdomīgām darbībām, mēs varam kopīgi cīnīties pret šo nerakstīto likumu pārkāpējiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas