VODEO: pēc Žagara apcelšanas sākas asumi Eirolīgas spēlē; par latvieti iestājas Eirolīgas rekordistsSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

VODEO: pēc Žagara apcelšanas sākas asumi Eirolīgas spēlē; par latvieti iestājas Eirolīgas rekordists

Žagara sniegums spēlē pret "Fenerbahce"

Latvijas basketbolists Artūrs Žagars ceturtdien Berlīnē demonstrēja savu prasmi, gūstot piecus punktus ULEB Eirolīgas ceturtās kārtas spēlē, kurā viņa komanda tikās ar Stambulas "Fenerbahce". Šī spēle nebija tikai par punktiem, bet arī par emocionālo spriedzi un notikumiem, kas izraisīja plašu rezonansi basketbola pasaulē.

Asumi un spriedze spēles gaitā

Spēles laikā atmosfēra kļuva saspringta, jo pēc Žagara apcelšanas parādījās emocionāli asumi. Basketbolisti no abām komandām nevairījās no fiziskām cīņām, kā rezultātā laukumā izveidojās konflikti, kuri nepalika nepamanīti ne skatītāju, ne mediju vidū. Žagara apcelšana radīja neapmierinātību gan viņa komandas biedru, gan arī līdzjutēju vidū, izsaucot pretreakciju no Latvijas basketbola fanu puses.

Atbalsts Artūram Žagaram

Par latvieti un viņa aizstāvību ņēma vārdu neviens cits kā Eirolīgas rekordists, kurš pauda solidaritāti ar Žagaru un aicināja uz sportisku garu laukumā. Šāda atbalsta izpausme liecina par komandas saliedētību un sportistu savstarpējo atbalstu, kas ir būtisks elements konkurences augstākajā līmenī.

Futuristiski izaicinājumi

Žagars, neskatoties uz uzbrukumiem, turpinās attīstīt savu spēli un cenšas izcelties gan vietējā, gan starptautiskajā līmenī. Šī spēle un tās apstākļi tikai vairo viņa motivāciju turpināt cīnīties un strādāt pie savām prasmēm. Arī nākotnē varam gaidīt jaunas, aizraujošas spēles, kurās Artūrs Žagars uzskatāmi pierādīs, ka ir ne tikai talantīgs spēlētājs, bet arī aizrautīgs cīnītājs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas