Pasečņiks tuvu "double-double" pēdējā "Bucks" pirmssezonas pārbaudes spēlēSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Pasečņiks tuvu "double-double" pēdējā "Bucks" pirmssezonas pārbaudes spēlē

Anžejs Pasečņiks izcila snieguma priekšstats

Ceturtdienas vakarā Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks sniedza izcilu sniegumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē. Viņš guva 11 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, pieņemot aktīvu lomu uzbrukumā un aizsardzībā.

Milvoki "Bucks" piedzīvo zaudējumu

Malvoki "Bucks" komanda, kuras sastāvā spēlē Pasečņiks, diemžēl nepaguva izvairīties no zaudējuma šo pārbaudes spēļu sērijā. Spēle, kas noslēdz "Bucks" pirmssezonas sagatavošanās posmu, beidzās ar nepatīkamu rezultātu, kas liek domāt par komandas tālākajām perspektīvām.

Pasečņika loma komandā

Anžejs Pasečņiks, liekot uzsvaru uz savu progresu, pierāda, ka ir gatavs konkurencei NBA. Viņa izcīnītās bumbas un uzbrukums bija svarīga sastāvdaļa "Bucks" spēlē, un eksperti uzskata, ka viņa sniegums var būt izšķirošs nākamajās spēlēs.

Priekšplānā nākotne

Pasečņiks un viņa komanda tagad gatavojas nākamajam sezonas posmam, kur gaidāmas nopietnas cīņas par uzvarām un vietas saglabāšanu izslēgšanas spēlēs. Basketbola līdzjutēji cer, ka Anžejs turpinās uzstādīt jaunas norises un pierādīt savu vērtību šajā prestižajā līgā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas