Eiropas čempioni Pļaviņš/Fokerots izlaiž pārsvaru, paralēlajā mačā brazīlieši izstājasPludmales volejbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Eiropas čempioni Pļaviņš/Fokerots izlaiž pārsvaru, paralēlajā mačā brazīlieši izstājas

Uzņēmēji pludmales volejbolā: Pļaviņš/Fokerots izvirzās vadībā

Brazīlijas austrumu pilsēta Žuaunpesoa šonakt kļuva par pludmales volejbola cīņu arēnu, kad notika "Beach Pro" elites posms. Eiropas čempioni Mārtiņš Pļaviņš un Kristians Fokerots uzsāka sacensības ar pārliecinošu uzvaru pret portugāļiem Žuau Pedrozu un Ugu Kampušu, kopējā spēlē iznākums bija 22:24, 21:14, 11:15.

Izlaidums pārsvarā un brazīliešu izstāšanās

Tomēr, neskatoties uz veiksmīgo sākumu, Latvijas duets nelaimīgi nespēja saglabāt uzvaru trešajā setā, kur izlaidās pārsvaru, ļaujot portugāļiem panākt noslēdzošo uzvaru. Šis notikums valstij radījis vilšanos, jo līdz ar Pļaviņa un Fokerota izstāšanos no turnīra, paralēlā mačā brazilieši piedzīvoja izslēgšanu.

Turnīra gaita un gaidāmās sacensības

Pļaviņš/Fokerots šobrīd būs spiesti koncentrēties uz nākamajām sacensībām, jo Žuaunpesoa posmā viņiem nebūs iespēju turpināt cīņu. Šis turnīrs ir nozīmīgs un piesaista daudzu valstu komandas, piedāvājot augsta līmeņa sacensības pludmales volejbolā, kas turpinās līdz nedēļas beigām.

Noslēguma domas

Pļaviņa un Fokerota izstāšanās no turnīra ir neaptverama vilšanās, taču, kā viņi paši norādīja, šādas kļūdas ir daļa no sporta un tās kalpos par pamatu nākotnes izaugšanai. Ņemot vērā viņu iepriekšējos sasniegumus, ir skaidrs, ka šo sportistu potenciāls vēl nav izsmelts.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas