Eksperts: "Neviens nav spēlējis tik labu tenisu kā Sinners un Alkarass labākajā formā"Teniss
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Eksperts: "Neviens nav spēlējis tik labu tenisu kā Sinners un Alkarass labākajā formā"

Eksperts izsaka atzinumu par jauno talantu sniegumu

Zviedrijas tenisa eksperts Matss Vilanders ir izteicis spēcīgu apgalvojumu par jaunajiem tenisa talantiem - itāli Janniku Sinneru un spāni Karlosu Alkarasu. Vilanders uzskata, ka, kad abi spēlētāji rāda savu labāko sniegumu, viņi ir uz spēles līmeņa, kas nekad nav bijis redzams no leģendārā lielā trijnieka - Novaka Džokoviča, Rafaela Nadala un Rodžera Federera.

Salīdzinājums ar lielo trijnieku

Vilanders skaidro, ka Džokovičs, Nadals un Federers ir nepārspējami savā laikā, tomēr, kad runa ir par optimālo sniegumu, viņš uzskata, ka Sinners un Alkarass ir uzsūkuši tehnisko un spēles izpratni, kas paceļ viņus jaunā līmenī. “Neviens nav spēlējis tik labu tenisu kā viņi šajā formā,” saka Vilanders.

Jaunā paaudze uzņem apgriezienus

Jaunie talanti, piemēram, Sinners un Alkarass, ir ne tikai apsteiguši pieredzējušos spēlētājus vecumā, bet arī parādījuši, ka viņiem ir izteikta spēja pielāgoties un attīstīties. Vilanders uzsver, ka šiem spēlētājiem ir milzīgs potenciāls kļūt par nākamā desmitgades līderiem.

Ako sagaidīt no nākotnes?

Tenisa fani ir sajūsmā par to, ko nākotne nesīs šiem jaunajiem talantiem. Daudzu ekspertu vidū ir konsensuss, ka tuvākajos gados Sinnera un Alkarasa cīņas laukumā varētu pārvērsties par leģendāriem mačiem un pat izmaiņām tenisa vēsturē. Vilanders apgalvo, ka, ja abi turpinās pilnveidoties, viņi varētu arī uzņemties lielā trijnieka mantojumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas