"Es savu dzīvi veltīšu Kristum" – BK "Ventspils" leģionārs paziņo par karjeras beigšanuBasketbols
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 15. oktobris 11:31
  • Delfi
  • 6

"Es savu dzīvi veltīšu Kristum" – BK "Ventspils" leģionārs paziņo par karjeras beigšanu

Karjeras beigas sportā

Latvijas basketbola klubs "Ventspils" ir saņēmis pārsteidzošu paziņojumu no sava leģionāra Lamāra Normana. Šis talantīgais basketbolists ir nolēmis noslēgt savu profesionālās karjeras nodaļu un pievērsties reliģijai. Sports ir bijis Normana dzīves centrālais punkts, taču viņš ir pieņēmis lēmumu, kas noteikti atstās iespaidu ne tikai uz viņa karjeru, bet arī uz visiem, kas Tam sekojuši.

Reliģija pāri visam

Lamārs Normans savā paziņojumā uzsvēra, ka ir pienācis laiks koncentrēties uz garīgo attīstību un kalpošanu Kristum. "Es savu dzīvi veltīšu Kristum," viņš teica, daloties ar savām izjūtām par šo svarīgo lēmumu. Basketbolista izvēle atspoguļo viņa dziļo pārliecību un apņēmību sekot saviem principiem.

Paldies Ventspils komandai

Lēmuma paziņojuma laikā Normans neizlaida iespēju izteikt pateicību "Ventspils" komandai, kā arī visiem līdzjutējiem par atbalstu visu viņa spēles gadu laikā. "Man bija brīnišķīgas atmiņas šajā komandā, un es būšu mūžam pateicīgs par visiem piedzīvojumiem un iespēju būt daļai no šīs lieliskās ģimenes," sacīja Normans.

Nākotne un gaidāmie projekti

Pēc karjeras beigu paziņojuma Normans plāno veltīt laiku, lai izstrādātu savus nākotnes projektus, kas saistīti ar reliģiju un kalpošanu kopienai. Basketbolists cer, ka varēs iedvesmot citus sekot saviem ideāliem un rast patiesu dzīves jēgu ārpus sporta laukumi. "Es ceru, ka varēšu būt par gaismu citiem un dalīties ar savu pārliecību," viņš piebilda.

Basketbola pasaule zaudē talantu

Lamāra Normana lēmums noteikti ietekmēs Latvijas basketbola ainavu, jo viņš bija ne tikai izcils spēlētājs, bet arī lielisks komandas biedrs. "Ventspils" klubs un tā līdzjutēji noteikti šķirsies no viņa ar sirdsapziņu, atceroties visus brīnišķīgos momentus, ko viņš sniedzis uz laukuma. Normana lēmums ir drosmīgs solis, un tā ietekme saglabāsies vēl ilgi pēc viņa aiziešanas no profesionālās sporta pasaules.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas