"Es vēlos, kaut man būtu bijusi iespēja atvadīties!" Grupas "One Direction" bijušie dalībnieki ar aizkustinošiem vārdiem piemin Liamu PeinuIzklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

"Es vēlos, kaut man būtu bijusi iespēja atvadīties!" Grupas "One Direction" bijušie dalībnieki ar aizkustinošiem vārdiem piemin Liamu Peinu

Traģiskā ziņa par Liamu Peinu

Populārās puišu grupas "One Direction" bijušie dalībnieki izteikuši savu cieņu un skumjas par grupas biedru Liamu Peinu, kurš, trešdien notikušajā negadījumā, bojā gāja, nokrītot no viesnīcas balkona Buenosairesā, Argentīnā. Liamam bija tikai 31 gads, un viņa negaidītā aiziešana ir izsēdusi visus viņa mīļotos fanus un tuvākos cilvēkus.

Bijušo grupas biedru atmiņas

Visi grupas dalībnieki ir apstiprinājuši, cik ļoti Liamam bija nozīmīga vieta viņu sirdīs. "Es vēlos, kaut man būtu bijusi iespēja atvadīties," rakstījis bijušais grupas dalībnieks. Viņu izteikumi ir saistīti ar skumjām un saikni, kas tika veidota, pavadot kopā daudzus gadus, izpildot mūziku un radot atmiņas.

Fani atceras Liamu

Liamam Peinam bija milzīga ietekme ne tikai uz grupas dalībniekiem, bet arī uz tūkstošiem fanus visā pasaulē. Sociālajos medijos uzplaukušas atmiņas un emociju izpausmes par to, kā Liamam izdodas piesaistīt cilvēku sirdis ar savu talantu, humoru un siltumu. Daudzi dalās ar savām mīļākajām atmiņām, kas saistītas ar viņa mūziku un aktivitātēm, atgādinot visiem par viņa mantojumu.

Pēdējā izrāde un atvadu vārdi

Lai arī "One Direction" ir izjukusi, Liamam un citiem dalībniekiem bija cerības nākotnes projektos. Tagad, ar šīm traģiskajām ziņām, bijušie biedri un fani izsaka vēlmi uzsvērt, cik svarīgi ir izteikt savas jūtas un novērtēt savus tuvākos cilvēkus, kamēr tie vēl ir līdzās. Liamam Peinam būs palikusi neizdzēšama atmiņa visās viņa atbalsta grupās, un viņa mūzika turpinās dzīvot.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas