F-1 īpašniece 'Liberty Media’ pārņem arī ' MotoGP’ rīkošanuCiti/Pasaulē/Motoru sports
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 2. aprīlis 12:07
  • Delfi
  • 15

F-1 īpašniece 'Liberty Media’ pārņem arī ' MotoGP’ rīkošanu

"Liberty Media" iegādājas "MotoGP" rīkotāju kontrolpaketi

ASV mediju kompānija "Liberty Media", kas ir pazīstama ar savu īpašniecību Formula 1 sacīkstēs, tagad ir iegādājusies arī prestižāko motošosejas sacensību seriālu "MotoGP". Tas nozīmē, ka šis tehniskais sporta veids tagad ir iekļauts vienā lielā saimniecībā ar Formula 1 sacīkstēm.

Populāru sacensību rīkošana vienas kompānijas rokās

Ar "Liberty Media" pārņemot "MotoGP" rīkotāju kontrolpaketi, tagad divi nozīmīgi un populāri tehnisko sporta veidi - Formula 1 un MotoGP - tiks rīkoti zem vienas kompānijas vadības. Tas varētu radīt jaunas iespējas un attīstību abiem sacensību veidiem, piedāvājot fanu labākas sporta izklaides un piedāvājot jaunus sadarbības iespēju partneriem.

Nākotne tehniskajam sporta veidam

Šis pārņemšanas gājiens no "Liberty Media" var iezīmēt jaunu posmu tehniskajos sporta veidos. Ar vienu kompāniju kontrolējot tik dažādus un populārus sacensību veidus, var sagaidīt jaunas idejas, inovācijas un attīstību, kas var pozitīvi ietekmēt gan pilotus, gan fanus. Ja šī pārmaiņu veids būs veiksmīgs, tas var atvērt durvis jaunām iespējām un izaicinājumiem tehniskajā sportā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas