Liepājā no jūras izcelts bojāgājušais, Augšdaugavas novadā kāds iedzīvotājs zaudējis dzīvību ugunsgrēkāZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Liepājā no jūras izcelts bojāgājušais, Augšdaugavas novadā kāds iedzīvotājs zaudējis dzīvību ugunsgrēkā

Traģiska diena Latvijas pludmalēs

Aizvadītā diena Latvijā izvērsās traģiska, jo Liepājā no jūras tika izcelts bojāgājis cilvēks. Vēl joprojām notiek izmeklēšana par apstākļiem, kādos notikusi šī traģēdija, tomēr policija apstiprināja, ka noslepkavošana vai noziegums, visticamāk, nav noticis. Vietējās iestādes strādā pie tā, lai identificētu cietušo un noskaidrotu viņa identitāti.

Ugunsgrēks Augšdaugavas novadā

Savukārt Augšdaugavas novadā, vienistabas dzīvojamajā namā, ugunsgrēks laupīja vēl vienam iedzīvotājam dzīvību. Ugunsdzēsēji steidzās operatīvi reaģēt uz izsaukumu, taču, neskatoties uz viņu centieniem, nav izdevies izglābt cietušo. Līdz šim nav zināms, kas varētu būt ugunsgrēka izcelšanās iemesls, un izmeklēšana turpinās, lai noskaidrotu visus apstākļus.

Sabiedrības reakcija un atbalsts

Notikumi radījuši satraukumu vietējā sabiedrībā, un cilvēki sniedz atbalstu cietušo ģimenēm. Vietējie iedzīvotāji pauduši līdzjūtību un izsakušies par nepieciešamību uzlabot drošību piekrastes zonās, kā arī pievērst uzmanību ugunsdrošības pasākumiem, lai novērstu līdzīgas traģēdijas nākotnē. Iestādes ir aicinājušas iedzīvotājus būt uzmanīgiem un ziņot par jebkādām aizdomīgām aktivitātēm, kas varētu radīt apdraudējumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas