• 2024. gada 27. jūlijs 19:01
  • TV3
  • 10

F1 Beļģijas "Grand Prix" kvalifikācijā uzvar Verstapens, pie "pole position" tiek Leklērs

Verstapens dominē kvalifikācijā

Pirmajā formulā Beļģijas “Grand Prix” kvalifikācija notika sestdien, kur pēdējais aplis rādīja, ka Makss Verstapens spēja izcīnīt otro vietu, tomēr viņam neizdevās iegūt pole position. Verstapens, kurš pārstāv “Red Bull” komandu, izrādīja lielisku sniegumu visā kvalifikācijas laikā, tomēr viņa centieni neizbēgami tika apsteigti.

Leklērs uzvar un iegūst pole position

Šarls Leklērs no “Ferrari” komandas ir paziņojis, ka svētdienas sacensībās viņš uzsāks no pole position pēc izcilas snieguma Beļģijā. Ar savu tehnisko meistarību un precizitāti trasē, Leklērs spēja sasniegt labāko apļa laiku, nodrošinot sev vislabāko starta pozīciju. Šis sasniegums ir būtisks, ņemot vērā komandas centienus uzlabot savus rezultātus 2023. gada sezonā.

Sacensību prognozes un gaidas

Svētdienas sacensības solās būt aizraujošas, jo Leklērs dosies startēt no pole position, taču Verstapens nekad nav jāizslēdz no cīņas, jo viņa ātrums un pieredze var ievērojami mainīt sacensību gaitu. Fani gaida lielisku izrādi no abām komandām - “Ferrari” un “Red Bull”. Turklāt, trase Spa-Francorchamps ir pazīstama ar saviem izaicinošajiem pagriezieniem, kas varētu radīt daudz pārsteigumu.

Noslēgumā

Līdz sacensību sākumam fani ir piepildīti ar cerībām un gaidām. Šarls Leklērs, būdams pole position ieguvējs, noteikti centīsies izcīnīt uzvaru, savukārt Verstapens centīsies viņu apsteigt un izmantot iespēju triumfēt. Saspringts un emocionāli piesātināts mačs solās būt neatņemama F1 sezonas sastāvdaļa.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas