FOTO: Aktrise Regīna Devīte: “Nekad mans ķermenis tā vēl nebija lutināts!”

Vairāk foto skaties šeit

Regīnas Devītes ceļojums uz rehabilitāciju

Reiz Valmieras teātra aktrise Regīna Devīte, ko daudzi aizvien atpazīst kā Zentiņu no populārā seriāla “Ugunsgrēks”, paziņoja, ka pieteikusies rehabilitācijai Kūrorta rehabilitācijas centrā “Jaunķemeri”. Lai gan aktrise ilgu laiku nespēja īstenot šo ieceri darba grafika dēļ, šovasar beidzot ir bijusi iespēja doties uz veldzes un relaksācijas laiku.

Neparastas pieredzes bagāža

Regīna Devīte dalījās savās sajūtās par rehabilitāciju, sakot: “Nekad mans ķermenis tā vēl nebija lutināts!” Šie vārdi liecina par viņas pozitīvo pieredzi un iespēju atjaunot ne tikai fizisko veselību, bet arī emocionālo līdzsvaru. Aktrise izceļ, cik svarīgi ir atpūsties un veltīt laiku sev, jo ikdienas pienākumi bieži vien atņem iespēju baudīt dzīvi pilnvērtīgi.

Atgriešanās uz skatuves

Arī Zentiņas loma ir liela daļa no Regīnas Devītes dzīves, un viņa ir pārliecināta, ka rehabilitācija jau drīz pozitīvi ietekmēs viņas sniegumu uz skatuves. “Ņemot vērā, cik daudz darba un atbildības ir aktieriem, šāda veida atpūta ir vitāli svarīga. Esmu priecīga, ka beidzot man izdevās pievērst uzmanību sev,” viņa atzīmē.

Privātās dzīves atgriešanās pie realitātes

Pavadījusi laiku atjaunošanās centrā, Regīna Devīte plāno atgriezties pie ikdienas rutīnas un darbu pienākumiem. Taču viņa ir apņēmusies turpināt rūpēties par savu fizisko un garīgo veselību, balstoties uz norisēm, kas šajā rehabilitācijas laikā ir pieredzētas. Aktrise ieguvusi jaunas zināšanas par ķermeņa un prāta harmoniju, kas noteikti atsauksies uz viņas turpmāko karjeru un ikdienas dzīvi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas