FOTO: Rīgas 63. pamatskolā atklāts moderns sporta laukumsZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

FOTO: Rīgas 63. pamatskolā atklāts moderns sporta laukums

Vairāk foto skaties šeit

Jaunā sporta laukuma atklāšana

Ceturtdien, 17. oktobrī, Rīgas 63. pamatskolā notika modernā sporta laukuma atklāšana. Šis pasākums ir gaidīts ar lielu prieku, jo laukums nodrošinās skolēniem jaunas iespējas sportot un attīstīties fiziski.

Diverse sporta iespējas

Jaunais sporta laukums piedāvā plašu sporta aktivitāšu klāstu, tostarp futbola laukumu, basketbola grozus un īpaši iekārtotu vietu volejbola un rokas bumbas spēlēšanai. Šīs iespējas ļaus skolēniem ne tikai trenēt savas prasmes, bet arī attīstīt komandas garu un veicināt veselīgu dzīvesveidu.

Skolas un kopienas atbalsts

Sporta laukuma izveidē piedalījās ne tikai skolas vadība, bet arī vietējā kopiena, kas atbalstīja šo iniciatīvu. Skolas direktors uzsvēra, cik būtiski ir nodrošināt bērniem piekļuvi sporta aktivitātēm, lai veidotu aktīvu un veselīgu nākotni.

Nākotnes perspektīvas

Ar šī moderna sporta laukuma atklāšanu Rīgas 63. pamatskola ir soli tuvāk mērķim kļūt par izcilu sporta izglītības iestādi. Skolēni ir entuziastiski un gaida, kad varēs izmantot jauno infrastruktūru, lai attīstītu savas sportiskās prasmes un piedalītos sacensībās gan skolas, gan pilsētas līmenī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas