• 2024. gada 27. augusts 14:22
  • TV3
  • 6

FOTO: Rīgas lidostā atklāj Baltijā pirmo kapsulu viesnīcu

Vairāk foto skaties šeit

Rīgas lidostā atklāta Baltijā pirmā kapsulu viesnīca

Rīgas lidosta ir kļuvusi par inovāciju centru, atverot Baltijā pirmo kapsulu viesnīcu "Kepler Club". Šis jaunais koncepta viesnīcas modelis ir radīts ar mērķi nodrošināt ceļotājiem komfortablu un efektīvu nakšņošanu, kas ir īpaši noderīga garajos gaidīšanas brīžos.

Ērtības un pakalpojumi viesnīcā

Viesnīcā "Kepler Club" ir 74 ērtas privātās atpūtas kabīnes, kas piedāvā ceļotājiem iespēju atgūties pirms turpmākajiem lidojumiem. Katras kabīnes minimālais uzturēšanās laiks ir viena stunda, tādējādi nodrošinot elastību un pielāgojamību atbilstoši ceļotāju vajadzībām.

Viesnīcas viesmīlība un serviss

Sadarbībā ar lidostas pārstāvi Ilzi Salnu “Kepler Club” piedāvā ne tikai naktsmītnes, bet arī lidostas viesmīlības pakalpojumus, kas padara ceļojumu patīkamāku un ērtāku. Šī jaunā viesnīca sola apmierināt ceļotāju pieprasījumu pēc kvalitatīva servisa un augstas komforta pakāpes, veicinot pozitīvu pieredzi Rīgas lidostā.

Nākotnes vīzija

"Kepler Club" ir tikai sākums, un tā kalpos par paraugu citu līdzīgu projektu attīstībai Baltijā. Ar vairojošu ceļojumu skaitu un pieaugošo vēlmi pēc ērtības, šāda veida viesnīcas var kļūt par neatņemamu lidostu infrastruktūras sastāvdaļu. To garantē arī Rīgas lidostas apkalpotās pasažieru skaits un tās stratēģiskā nozīme starptautiskajā aviācijas nozarē. Kopumā, jaunā kapsulu viesnīca ir solis uz priekšu, kas noteikti mainīs ceļotāju pieredzi un palīdzēs lidostai kļūt par daudzfunkcionālu izmantošanas centru.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas